200-250 TL kulaklık önerisi

Bütçe
200-250tl
Evet evet fark ettim yanlış modelin fiyatına bakıyormuşum 250 TL'ye elimde olur eğer alırsam da o fiyat da biraz fazla tabii bilemiyorum 200'e bu kadar iyi bir kulaklık bulamam gibi sizin düşünceleriniz nedir?
Hocam gümrük vergisi dahil 238 TL'ye sipariş ettim ve bekliyorum. Bu fiyata daha iyisi olsaydı emin olun o kulaklığı alırdım.
 
Ali Express'in teslimat tarihi çok geç olduğu için almayacağım acaba MediaMarkt İtopya gibi yerlerde bulabileceğim güzel kulaklık önerir misiniz?
Te.

Hocam gümrük vergisi dahil 238 TL'ye sipariş ettim ve bekliyorum. Bu fiyata daha iyisi olsaydı emin olun o kulaklığı alırdım.

Haklısınız ama tahmini teslimat tarihi 1 ay sonra yani o kadar süre beklemenin manası yok gibi.
 
@Setsuna Yuki hocam bu konuda birçok yazıda varsınız ve bir sürü okudum ve aklımda şu an 1 soru var 1 ay bekleyemeyeceğim için E900Pro almayacağım o yüzden Türkiye hızlıca ulaşabileceğim 2 seçenek var acaba Cooler Master CH321 mi yoksa Tronsmart Sono mu daha çok FPS oyunları oynuyorum özellikle de Tom Clancy's Rainbow Six: Siege.
Ve ayrıca E900Pro bu ikisine göre çok mu iyi yani 1 ay beklememe değer mi?
 
Eğer beklemek istemiyorsanız CH321'de gayet iyi bir model, E900 Pro sadece konfor açısından bir tık daha iyi. Eğer alabiliyorsanız CH321 alın.
Dürüst olursam, CH321 alın bence. E900 Pro ile farkları yok gibi bir şey.
E900 Pro ile CH321 arasında yazılım, rahatlık ve mikrofon dışında -E900 Pro bi' tık daha temiz- fark olduğunu düşünmüyorum. Aradaki 100 TL'yi karşılayabilirseniz CH321 de üzmez.
 
Peki sağ olun İtopya'da indirimde CH321 gidebilirsem alacağım ştopya kargoları biraz sıkıntılı diyorlar.
Hocam ilgilenirseniz İtopya'dan geçen hafta CH321 kulaklık aldım Sosyal'de çok öneriliyor diye ancak bütçemi arttırınca farklı bir kulaklık daha aldım o yüzden şuanda CH321 elimde duruyor. İtopya iadeleri gereği kutuyu açtığım için iade almıyorlar ve hiç kullanmadığım kulaklığı size 0'dan daha ucuza satabilirim eğer ilgilenirseniz.
Konu Linki
 
Hocam ilgilenirseniz İtopya'dan geçen hafta CH321 kulaklık aldım Sosyal'de çok öneriliyor diye ancak bütçemi arttırınca farklı bir kulaklık daha aldım o yüzden şu anda CH321 elimde duruyor. İtopya iadeleri gereği kutuyu açtığım için iade almıyorlar ve hiç kullanmadığım kulaklığı size 0'dan daha ucuza satabilirim eğer ilgilenirseniz.
Konu Linki

Ne kadara tam olarak.
 

Geri
Yukarı