Arkadaşlar emektar farem SMX-R4 5 yılın ardından bozuldu ve sabahtan beri touch pad kullanıyorum, yanlışlıkla neler yaptım neler yemin ederim kullanması çok zor. Bu yüzden sizden mouse önerisi istiyorum. Eski fareme benzerse güzel olur, eğer benzeri yoksa da kablosu sağlam, ele oturan bir model olursa sevinirim.
GamePower Mağazası - incehesap.com
Verdiğim linkteki adrese gir. Gamepower mouse unu seç. Satın alma kısmında buzlumuzlusut kodunu gir %15 indiriminide kap.
MSI Clutch GM08 3200DPI (Yazılım ile 4200DPI) 6 Tuş USB Optik Kablolu Gaming (Oyuncu) Mouse fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıkla
Ryzen 5 5600 / Gigabyte GTX 1660 TI 6 GB / Kingston FURY Beast 2x8 3200MHz / Asus Prime B450M-K II / Thermalright Assassin King 120 SE / Samsung 256 GB Evo SATA 3.0 / WD Green SATA 3.0 1TB HDD / AOC 27G2SPU 1 MS 165 Hz
En ucuz Razer Viper Mini Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Viper Mini Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
GamePower Mağazası - incehesap.com
Verdiğim linkteki adrese gir. Gamepower mouseunu seç. Satın alma kısmında buzlumuzlusut kodunu gir %15 indirimini de kap.