200-250 TL VDSL modem tavsiyesi

Ev kullanımı içinse sarı sitede bol bol modem mevcut diğer firmalardan çıkma. Belirtiliyor zaten TurkNet uyumlu vs. diye alıp kullanabilirsiniz. 100 TL bandında oluyor genelde.

Arkadaşlar TurkNet'e geçtim fakat elimde VDSL modem yok ve fazla da bütçem yok. 200-250 TL arasında güzel bir modem tavsiyeniz var mıdır?
Ev kullanımı içinse sarı sitede bol bol modem mevcut diğer firmalardan çıkma. Belirtiliyor zaten TurkNet uyumlu vs. diye alıp kullanabilirsiniz. 100 TL bandında oluyor genelde.
Evet, bu noktada 2. el modem arayışına girebilirsin zira 200-250 TL bütçeye çok da iyi modemler yok. Ama ben illa sıfır isterim diyorsan, ZyXEL T20B alabilirsin fakat kablosuz çekim gücünün pek iyi olacağını düşünmüyorum.

@EyupTRHd TurkNet'e geçtim demişsin. İstersen 12 ay faturana yansıtılacak şekilde, her ay 38 TL civarı bir bedel ödeyerek ZyXEL T50B alabilirsin.

Evet, bu noktada 2. el modem arayışına girebilirsin zira 200-250 TL bütçeye çok da iyi modemler yok. Ama ben illa sıfır isterim diyorsan, ZyXEL T20B alabilirsin fakat kablosuz çekim gücünün pek iyi olacağını düşünmüyorum.

@EyupTRHd TurkNet'e geçtim demişsin. İstersen 12 ay faturana yansıtılacak şekilde, her ay 38 TL civarı bir bedel ödeyerek ZyXEL T50B alabilirsin.

Hocam evde eski bir TT modemi var onu kullanacağız eğer yeterli olursa. Yinede teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı