200-300 TL Modem Önerisi

Calipso

Decapat
İyi günler. Modemim bozulduğu için yenisini almak zorundayım. 200-300 TL arası bana modem önerebilir misiniz? Bozulan modemim Zyxel vmg3312-b10b. Bu modemle 2+1 evde yıllarca idare ettik. Ama 4 ay sonra taşınacağız. 140m2 4+1 evde güzel çeken bir modem önerebilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim.

Benim önerim yine uygun fiyatlı bir modem alıp yanına bir de router almak ve modemi köprü moduna alıp routing işlerini router a yaptırmak.
Xiaomi router 4a kullanıyorum 4 aydır. Önceden 1 veya 2 haftada bir modemi yeniden başlatmak gerekirdi, bağlanan cihaz sayısı biraz artınca hemen şişer ve cihazlar ağdan kopardı ya da İnternete giremezdi. 4 aydır bir kere bile böyle sorun yaşamadım bu router da.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İyi günler. Modemim bozulduğu için yenisini almak zorundayım. 200-300 TL arası bana modem önerebilir misiniz? Bozulan modemim ZyXEL VMG3312-B10B. Bu modemle 2+1 evde yıllarca idare ettik. Ama 4 ay sonra taşınacağız. 140 M.2 4+1 evde güzel çeken bir modem önerebilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim.

Yeni alacağın modemin kablosuz özelliğinimi kullanacaksın yoksa doğrudan modemden bilgisayara kablo ile mi internete bağlanacaksın? İnternet bağlantı hızın? Taşınacağın evde ne var?(ADSL, VDSL, fıber)? (Yeni eviniz hayırlı olsun, evinizde mutluluklar dilerim)

Bir enerji kimlik Belgesi'dir aldı gidiyor bir Allah'ın kulu ev alırken müteahhite bu evin internet-telefon hattını bağladın mı diyen yok eve yerleştikten sonra internet maceraları başlıyor! :)

Yeni alacağın modemin kablosuz özelliğinimi kullanacaksın yoksa doğrudan modemden bilgisayara kablo ile mi internete bağlanacaksın? İnternet bağlantı hızın? Taşınacağın evde ne var?(ADSL, VDSL, fıber)? (Yeni eviniz hayırlı olsun, evinizde mutluluklar dilerim)

Bir enerji kimlik Belgesi'dir aldı gidiyor bir Allah'ın kulu ev alırken müteahhite bu evin internet-telefon hattını bağladın mı diyen yok eve yerleştikten sonra internet maceraları başlıyor! :)

Ben kablolu kullanıyorum. Wifi özelliğini 2 kişi kullanacak.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı