Ummet/95
Hectopat
Daha fazla
Klavyelerin özelliğinden pek anlamam. Sağlam uzun süre beni götürecek klavye almak istiyorum. Mekanik muhabbeti var onlar sesli galiba ses aramıyorum. Oyun için uzun ömürlü klayve önerebilir misiniz?
www.akakce.com
www.akakce.com
www.akakce.com
www.akakce.com
Bütçeme göre bu klavyeleri buldum. Kırmızı switch li klavyeler sessiz oluyor tarzında yazılar gördüm. Alırsam kırmızı switchli düşünüyorum artık. Bu klavyeleri bulabildim hangisini önerirsiniz ya da f/p ürünü bu fiyatlara yakın başka klayve önerebilir misiniz?
Redragon K512 RGB Shiva Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon K512 RGB Shiva Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon K512 RGB Shiva Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 668,50 TL'den başlayan fırsatları yakala!

Performax G Xargon RGB Kablolu Red Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Performax G Xargon RGB Kablolu Red Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Performax G Xargon RGB Kablolu Red Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 509,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!

Performax G Xetra RGB Kablolu Red Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Performax G Xetra RGB Kablolu Red Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Performax G Xetra RGB Kablolu Red Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 529,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!

Rampage KB-R206 Rainbow Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Rampage KB-R206 Rainbow Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Rampage KB-R206 Rainbow Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 520,83 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Bütçeme göre bu klavyeleri buldum. Kırmızı switch li klavyeler sessiz oluyor tarzında yazılar gördüm. Alırsam kırmızı switchli düşünüyorum artık. Bu klavyeleri bulabildim hangisini önerirsiniz ya da f/p ürünü bu fiyatlara yakın başka klayve önerebilir misiniz?
Son düzenleme: