200 bin TL araba tavsiyesi

demir_6

Yoctopat
Daha fazla  
Sizlere bir şey danışacağım. 200.000 TL bütçem var, hangi arabayı tavsiye edersiniz? Arabada klima ve hidrolik direksiyon olsa yeter bana ha bir de ustası olsun, yani Tigra gibi ben bu arabaya bakmıyorum demesinler ve fazla masraf vermesin.

Bulması zor ama Hyundai getz olabilir

Bu paraya alınan arabadan hayır gelmez, ben olsam çok daha kaliteli, çok daha az yakıt tüketimine sahip, 125cc, hayata adrenalin katacak bir motosiklet alırdım

Bulması zor ama Hyundai getz olabilir.

200'e getz imkansız.

Europa olabilir. Ne usta konusunda sorun yaşarsın ne parça. Hidrolik var ama klimasını bilmiyorum ona bir bakmak gerek. Yumurta kasa accentler de iş görür.

Fındık kasa Toyota Corolla al 250'ye ve bana dua et reis.
Teşekkür ederim, kaç yılı modellerine bakayım hocam

200'e getz imkansız.

Europa olabilir. Ne usta konusunda sorun yaşarsın ne parça. Hidrolik var ama klimasını bilmiyorum ona bir bakmak gerek. Yumurta kasa accentler de iş görür.
Teşekkür ederim, kaç yılı modellerine bakayım hocam

Klima yok ama Golf MK2 1.6 GTD'lere bakabilirsin. Klimalıları da var ama pahalı biraz daha. Benimki coupe, sanruf ve hidrolik direksiyonlu versiyonu. Turbolu oluyorlar zaten. Zamanla usta da aramazsın kendin ustası olursun, her şey fazla mekanik

Şaka bir yana parçaları ucuz, ustası da çok zaten Volkswagen grubunun. 200'e çok temizi zor ama biraz bütçeyi arttırırsan iyisini bulabilirsin.

Hocan ben sanayide çalışıyorum benim bile gözümü korkuttu sizde temizi var sanırım.

Hocan ben sanayide çalışıyorum benim bile gözümü korkuttu sizde temizi var sanırım.
Yani çok şükür çok sorun çıkarmıyor. Şehir dışından gidip aldım, emsallerine göre maşallahı var temiz bakıyorum zaten. GTD versiyonları daha iyi o dönemin fullu olduğu için. Ama tabi ki sorun çıkarıyor. Benzilileri daha sıkıntılı mesela çoğunlukla. Eski araba şans işi biraz Şahsen klasik araç seven biriyim, bazı şeyleri göz ardı ediyorum tamam ama 200.000 liraya da mümkün olduğunca az elektronik parçası ve donanımı olan araba tercih etmek gerek diye düşünüyorum. Bu paraya zaten sanayicilerle kanka olmayı kabullenmek gerek önce

Yani öyle ya da böyle o sanayiye gidilecek. He Toyota falan belki daha sağlamdır evet ama tecrübem yok. Kendi arabamdan örnek verebiliyorum sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…