FRISBY GM-X560QU GAMEMAX Gerçek Mekanik Multimedya Oyun Klavye - Vatan Bilgisayar hocam bunu önerirmisiniz ?O fiyata mekanik bulamazsınız. Dandik klon switchli Motospeed, James Donkey felan olur ki onlar da 1 sene içinde switchleri bozuluyor ve kalitesiz. Asla önermiyorum.
O fiyata RGB klavye bulursunuz ama kaliteli olmaz. Everest felan olur. Gene 1 sene içerisinde bozulan bozulmasa bile fiyatını hak etmeyen dandik ürünlerden başka bir şey değiller. Gene önermem.
İkisini bir arada o fiyata bulmanız imkansız. Ama size hem kaliteli hem de RGB yarı mekanik bir klavye önerebilirim. Bizzat kullandığım Cooler Master Masterkeys Lite L Combo. Bütçenizi 50 TL arttırmanızı öneririm. O 50 TL kuruşu kuruşuna hak edecektir.
Bundan daha iyisi yoktur.Cooler Master MasterKeys Lite RGB LED Mekanik Hisli TR Gaming Klavye | ITOPYA
Cooler Master MasterKeys Lite RGB LED Mekanik Hisli TR Gaming Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile SGK-3040-KKMF1-TU ITOPYA'da.www.itopya.com
Alternatif olarak aynı fiyata Corsair K55 var ama CM Masterkeys Lite L'in yarı mekanik olması, 6 bölgeli aydınlatmaya sahip olması (K55 3 bölge) ve daha fazla efekti olması K55'den daha iyi yapıyor.
O dandik klon switchli klavyelerden (Motospeed, James Donkey) çok daha iyidir. Ayrıca bir sürü efekti var sizin istediğiniz gibi.
Ayrıca Youtube kanallarının neredeyse tümü CM Masterkeys Lite L incelemesinde modların yarısını tanıttığı için bu tabloyu da ekleme gereği duyuyorum.
Eki Görüntüle 372967
Modlar ve çeşitlerin tamamı bu şekilde ayarlanıyor.
O ne ara 250₺ oldu? 2 ay önce 170₺ idiFRISBY GM-X560QU GAMEMAX Gerçek Mekanik Multimedya Oyun Klavye - Vatan Bilgisayar hocam bunu önerirmisiniz ?
valla hiç anlamıyorum bu işlerden switchler filan havada uçuşuyorO ne ara 250₺ oldu? 2 ay önce 170₺ idi![]()
Steelseries.Siz ikisi(corsair, steelseries) arasında hangisini önerirdiniz?
Hayır. Frisby'den bu tür ekipmanlarda uzak durmanızı tavsiye ederim. Klavye olarak Frisby = Everest.FRISBY GM-X560QU GAMEMAX Gerçek Mekanik Multimedya Oyun Klavye - Vatan Bilgisayar hocam bunu önerirmisiniz ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.