200₺ Civarı RGB Mekanik Klavye Önerileri

Ghost0628

Kilopat
Merhabalar, 200₺ civarı bir klavye arıyorum. Mekanik olmasından çok ışıklı efektli olması önemli benim için ama mekanik olursa da güzel olur :) Tavsiyelerinizi bekliyorum.

O fiyata mekanik bulamazsınız. Dandik klon switchli Motospeed, James Donkey felan olur ki onlar da 1 sene içinde switchleri bozuluyor ve kalitesiz. Asla önermiyorum.
O fiyata RGB klavye bulursunuz ama kaliteli olmaz. Everest felan olur. Gene 1 sene içerisinde bozulan bozulmasa bile fiyatını hak etmeyen dandik ürünlerden başka bir şey değiller. Gene önermem.
İkisini bir arada o fiyata bulmanız imkansız. Ama size hem kaliteli hem de RGB yarı mekanik bir klavye önerebilirim. Bizzat kullandığım Cooler Master Masterkeys Lite L Combo. Bütçenizi 50 TL arttırmanızı öneririm. O 50 TL kuruşu kuruşuna hak edecektir.
Bundan daha iyisi yoktur.
Alternatif olarak aynı fiyata Corsair K55 var ama CM Masterkeys Lite L'in yarı mekanik olması, 6 bölgeli aydınlatmaya sahip olması (K55 3 bölge) ve daha fazla efekti olması K55'den daha iyi yapıyor.
O dandik klon switchli klavyelerden (Motospeed, James Donkey) çok daha iyidir. Ayrıca bir sürü efekti var sizin istediğiniz gibi.
Ayrıca Youtube kanallarının neredeyse tümü CM Masterkeys Lite L incelemesinde modların yarısını tanıttığı için bu tabloyu da ekleme gereği duyuyorum.
372967

Modlar ve çeşitlerin tamamı bu şekilde ayarlanıyor.

Son düzenleme:
O fiyata mekanik bulamazsınız. Dandik klon switchli Motospeed, James Donkey felan olur ki onlar da 1 sene içinde switchleri bozuluyor ve kalitesiz. Asla önermiyorum.
O fiyata RGB klavye bulursunuz ama kaliteli olmaz. Everest felan olur. Gene 1 sene içerisinde bozulan bozulmasa bile fiyatını hak etmeyen dandik ürünlerden başka bir şey değiller. Gene önermem.
İkisini bir arada o fiyata bulmanız imkansız. Ama size hem kaliteli hem de RGB yarı mekanik bir klavye önerebilirim. Bizzat kullandığım Cooler Master Masterkeys Lite L Combo. Bütçenizi 50 TL arttırmanızı öneririm. O 50 TL kuruşu kuruşuna hak edecektir.
Bundan daha iyisi yoktur.
Alternatif olarak aynı fiyata Corsair K55 var ama CM Masterkeys Lite L'in yarı mekanik olması, 6 bölgeli aydınlatmaya sahip olması (K55 3 bölge) ve daha fazla efekti olması K55'den daha iyi yapıyor.
O dandik klon switchli klavyelerden (Motospeed, James Donkey) çok daha iyidir. Ayrıca bir sürü efekti var sizin istediğiniz gibi.
Ayrıca Youtube kanallarının neredeyse tümü CM Masterkeys Lite L incelemesinde modların yarısını tanıttığı için bu tabloyu da ekleme gereği duyuyorum.
Eki Görüntüle 372967
Modlar ve çeşitlerin tamamı bu şekilde ayarlanıyor.
FRISBY GM-X560QU GAMEMAX Gerçek Mekanik Multimedya Oyun Klavye - Vatan Bilgisayar hocam bunu önerirmisiniz ?

Bütçeyi biraz arttırarak, Apex M400 olabilir. RGB sevdanızı karşılamaz ama en azından mekanik bir klavyeye sahip olmuş olursunuz:

Açıkçası hem markasının verdiği güvenle hem de hoş efektleriyle corsair masterkeys lite benim de hoşuma gitmişti. Dandik bir mekanik olacağına kaliteli bir hisli klavye olması mantıklı geliyor. Apexi de hem mekanik olması hem de steelseries olması cazip kılıyor :) Galiba mekanik hissi vermesi ve rgb özelliğinden corsaira yönelecek gibiyim.
Siz ikisi(corsair, steelseries) arasında hangisini önerirdiniz?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı