P proWXL Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 316 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400f RTX 3050 Asrock h610-m-hvs Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Nisan 2025 #1 200Mbps internetimiz var fakat Steam üzerinden sadece 1-11 MB/s arası indirme hızı alabiliyorum. Ne yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Nisan 2025
200Mbps internetimiz var fakat Steam üzerinden sadece 1-11 MB/s arası indirme hızı alabiliyorum. Ne yapabilirim?
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.359 Çözümler 563 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2025 #2 proWXL dedi: 200Mbps internetimiz var fakat Steam üzerinden sadece 1-11 MB/s arası indirme hızı alabiliyorum. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... İndirme sunucusunu değiştirmeyi dener misiniz? Ayrıca hız testi yapıp ekran görüntüsü paylaşın. Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test Use Speedtest on all your devices with our free desktop and mobile apps. www.speedtest.net
proWXL dedi: 200Mbps internetimiz var fakat Steam üzerinden sadece 1-11 MB/s arası indirme hızı alabiliyorum. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... İndirme sunucusunu değiştirmeyi dener misiniz? Ayrıca hız testi yapıp ekran görüntüsü paylaşın. Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test Use Speedtest on all your devices with our free desktop and mobile apps. www.speedtest.net
P proWXL Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 316 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400f RTX 3050 Asrock h610-m-hvs Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Nisan 2025 #3 Einstein dedi: İndirme sunucusunu değiştirmeyi dener misiniz? Ayrıca hız testi yapıp ekran görüntüsü paylaşın. Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test Use Speedtest on all your devices with our free desktop and mobile apps. www.speedtest.net Genişletmek için tıkla... Sunucu değiştirmeyi denedim sonuç aynı. Ethernet ile bağlıyım kablo fazla uzun sonucu etkilemiş olabilir. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2025-04-19 012227.png 37,6 KB · Görüntüleme: 21
Einstein dedi: İndirme sunucusunu değiştirmeyi dener misiniz? Ayrıca hız testi yapıp ekran görüntüsü paylaşın. Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test Use Speedtest on all your devices with our free desktop and mobile apps. www.speedtest.net Genişletmek için tıkla... Sunucu değiştirmeyi denedim sonuç aynı. Ethernet ile bağlıyım kablo fazla uzun sonucu etkilemiş olabilir.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.359 Çözümler 563 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2025 #4 proWXL dedi: Sunucu değiştirmeyi denedim sonuç aynı. Ethernet ile bağlıyım kablo fazla uzun sonucu etkilemiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Aldığınız hıza göre indirme hızınız normal. CAT5mi kullanıyorsunuz?
proWXL dedi: Sunucu değiştirmeyi denedim sonuç aynı. Ethernet ile bağlıyım kablo fazla uzun sonucu etkilemiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Aldığınız hıza göre indirme hızınız normal. CAT5mi kullanıyorsunuz?
P proWXL Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 316 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400f RTX 3050 Asrock h610-m-hvs Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Nisan 2025 #5 Einstein dedi: Aldığınız hıza göre indirme hızınız normal. CAT5mi kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Bir fikrim yok hocam, ama ucuz bir kablo diye tahmin ediyorum çünkü internet kafeden almıştım.
Einstein dedi: Aldığınız hıza göre indirme hızınız normal. CAT5mi kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Bir fikrim yok hocam, ama ucuz bir kablo diye tahmin ediyorum çünkü internet kafeden almıştım.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.359 Çözümler 563 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2025 #6 proWXL dedi: Bir fikrim yok hocam, ama ucuz bir kablo diye tahmin ediyorum çünkü internet kafeden almıştım. Genişletmek için tıkla... Kablonun üstünde CAT kaç olduğu yazıyor olması lazım kontrol edin. CAT5 ise ondan olayı 100 Mbps sınırına takılıyorsunuzdur.
proWXL dedi: Bir fikrim yok hocam, ama ucuz bir kablo diye tahmin ediyorum çünkü internet kafeden almıştım. Genişletmek için tıkla... Kablonun üstünde CAT kaç olduğu yazıyor olması lazım kontrol edin. CAT5 ise ondan olayı 100 Mbps sınırına takılıyorsunuzdur.
P proWXL Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 316 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400f RTX 3050 Asrock h610-m-hvs Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Nisan 2025 #7 Einstein dedi: Kablonun üstünde CAT kaç olduğu yazıyor olması lazım kontrol edin. CAT5 ise ondan olayı 100 Mbps sınırına takılıyorsunuzdur. Genişletmek için tıkla... CAT6 yazıyor hocam.
Einstein dedi: Kablonun üstünde CAT kaç olduğu yazıyor olması lazım kontrol edin. CAT5 ise ondan olayı 100 Mbps sınırına takılıyorsunuzdur. Genişletmek için tıkla... CAT6 yazıyor hocam.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.359 Çözümler 563 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2025 #8 proWXL dedi: CAT6 yazıyor hocam. Genişletmek için tıkla... Anakart ve modem marka modeli nedir? Diğer cihazlarda 200 Mbps alabiliyor musunuz?
proWXL dedi: CAT6 yazıyor hocam. Genişletmek için tıkla... Anakart ve modem marka modeli nedir? Diğer cihazlarda 200 Mbps alabiliyor musunuz?
P proWXL Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 316 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400f RTX 3050 Asrock h610-m-hvs Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Nisan 2025 #9 Einstein dedi: Anakart ve modem marka modeli nedir? Diğer cihazlarda 200 Mbps alabiliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Anakart: ASRock H610-M-hvs Modem: ZTE H3600. Telefonlarda 190Mbps civarında alıyorum.
Einstein dedi: Anakart ve modem marka modeli nedir? Diğer cihazlarda 200 Mbps alabiliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Anakart: ASRock H610-M-hvs Modem: ZTE H3600. Telefonlarda 190Mbps civarında alıyorum.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.359 Çözümler 563 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2025 #10 proWXL dedi: Anakart: ASRock H610-M-hvs Modem: ZTE h3600. Telefonlarda 190Mbps civarında alıyorum. Genişletmek için tıkla... Cihazlarda destekliyor. Ethernet kablosu direkt modemden bilgisayara bağlı değil mi?
proWXL dedi: Anakart: ASRock H610-M-hvs Modem: ZTE h3600. Telefonlarda 190Mbps civarında alıyorum. Genişletmek için tıkla... Cihazlarda destekliyor. Ethernet kablosu direkt modemden bilgisayara bağlı değil mi?