Çözüldü 200 Mbps internette Twitch sürekli donuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Hollowpoint

Decapat
Selam;
Başlıkta da belirttiğim gibi 200 Mbps internete sahibim ancak Twitch üzerinden izlediğim birçok yayın her 4 saniyede bir donmakta. İnternet kullanımını izlediğimde ise Twitch açık ve 1080P60 seçili iken 10Mbps'yi hiçbir zaman geçmiyor sanki Twitch darboğaz yapıyor gibi.
İnternet hızımı speedtest.net, Fast ve TurkNet üzerinden ölçtüğümde her sitede farklı değerler alıyorum.
Bu sorunumu nasıl çözebilirim?
Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.

Dosya Ekleri

• 1.jpg
    1.jpg
    26,8 KB · Görüntüleme: 113
  • 2.jpg
    2.jpg
    28,8 KB · Görüntüleme: 104
  • 3.jpg
    3.jpg
    34,7 KB · Görüntüleme: 103
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Selam;
Başlıkta da belirttiğim gibi 200 Mbps internete sahibim ancak Twitch üzerinden izlediğim birçok yayın her 4 saniyede bir donmakta. İnternet kullanımını izlediğimde ise Twitch açık ve 1080P60 seçili iken 10Mbps'yi hiçbir zaman geçmiyor sanki Twitch darboğaz yapıyor gibi.
İnternet hızımı speedtest.net, Fast ve TurkNet üzerinden ölçtüğümde her sitede farklı değerler alıyorum.
Bu sorunumu nasıl çözebilirim?
Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.

Başlat kısmına CMD(komut istemi) yazıp yönetici olarak çalıştır şunu yaz.
Netsh int tcp set global autotuninglevel = normal
Bende aynı sorunları yaşıyordum bu kod ile çözdüm hocam 24 Mbps internete sahibim 1080p olarak 4-5 yayın arkada açık olmasına ragmen 0 takılma bu kod sayesinde film izlerkenki takılma sorunuda düzeldi.
Youtube'da (canlı yayınlarında) hiçbir problem yok. Nonolive'da da bulabildiğim en iyi kalite 720p ancak onda bile internet kullanımım 22 mbps'lere kadar çıkıyor ve hiçbir sorun olmadan izleyebiliyorum.

Superonline kullanıyorum
İnternetinizin kontrol paneline girer misiniz, belki orada bir kısıtlama vardır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı