200$ steam bakiyesi ile ne yapılır?

Ufukhai

Centipat
Daha fazla  
Bir kaç eşya satıp 200$ - 250$'lık bakiye elde edeceğim.

Amacım sadece tek bir koleksiyon kasasından anahtar alıp eşya çıkartmak.

Değersiz eşyalar çıkarsada trade up yapmak.

Bu miktardaki bakiye ile değerli eşya çıkartmak için hangi kasalara yatırım yapmalıyım?

Birkaç eşya satıp 200$ - 250$'lık bakiye elde edeceğim.

Bu miktardaki bakiye ile değerli eşya çıkartmak için hangi kasalara yatırım yapmalıyım?
Güzel bir envanter diz bence kasa açıp elinde hiçbir şey olmadan da çıkabilirsin.

Bir kaç eşya satıp 200$ - 250$'lık bakiye elde edeceğim.

Rüyalar kabuslar fakat 385de bir ihtimalin var.

O fiyata anca navaja falan vardır.
Hayır hocam. 3. parti sitelerde Huntsman, Nomad, Paracord, Gut, Bowie, Survival gibi bir sürü bıçak var 250 dolar altına. Ama Steam pazarında ne kadardır bilmiyorum. Huntsman Knife baya iyidir. Güzel skinleri de oluyor bu fiyatlara. Bıçak düşünülebilir yani gayet de.

@Ufukhai hocam bıçak düşünürsen bağlantıdaki siteden istediğin bıçakların skinlerine bakabilirsin. Ben Hunstman sayfasını attım. Hem OG bir bıçak hem de animasyonu güzel. Bence ucuzlar arasında en iyisi. Skin olarak da Ultraviolet veya Autotronic tercih edilebilir. Sana kalmış.

Son düzenleme:
Flip knife ultraviolet, Huntsman knife Ultra violet, eğer bütçe çıkarsada 400 dolara Talon Safari mesh öneririm zaten Talon karambitin Lite versiyonu görünüşü ve hissi güzel bıçaklar bence. Kasa açıp paranızı ziyan etmeyin en az 150 dolar zarar edeceksiniz.
Huntsman knife Ultra violed field-tested şu an Steam'de 201 dolar çoğu sitede bu çok daha ucuzdur.

Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı