Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 17 Mart 2021 #11 UmutCan0 dedi: Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2 Basic - Beyaz Fiyatı Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2 Basic - Beyaz en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com Bu sıkıntı çıkarmaz değil mi? Pil performansı nasıl. Genişletmek için tıkla... Alınabilir, ama yüksek ses seviyesi sizin için önemli ise üzebilir T7'den bile daha az ses seviyesi bulunuyor.
UmutCan0 dedi: Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2 Basic - Beyaz Fiyatı Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2 Basic - Beyaz en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com Bu sıkıntı çıkarmaz değil mi? Pil performansı nasıl. Genişletmek için tıkla... Alınabilir, ama yüksek ses seviyesi sizin için önemli ise üzebilir T7'den bile daha az ses seviyesi bulunuyor.
PuMaT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2017 Mesajlar 4.498 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Türkiye 17 Mart 2021 #12 Oyun için alacaksan Haylou T15 çok iyi olurdu. Fakat silikonlu istemiyorsan bu bütçede oyun modu olan silikonsuz kulaklık yok diye biliyorum.
Oyun için alacaksan Haylou T15 çok iyi olurdu. Fakat silikonlu istemiyorsan bu bütçede oyun modu olan silikonsuz kulaklık yok diye biliyorum.
U UmutCan0 Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 74 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2021 #13 Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2 Basic - Beyaz Fiyatı Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2 Basic - Beyaz en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com Peki bu alınır mı? Oyun modu olmasa bile oyun oynayabileceğimi düşünüyorum.
Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2 Basic - Beyaz Fiyatı Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2 Basic - Beyaz en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com Peki bu alınır mı? Oyun modu olmasa bile oyun oynayabileceğimi düşünüyorum.
PuMaT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2017 Mesajlar 4.498 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Türkiye 17 Mart 2021 #14 UmutCan0 dedi: Oyun modu olmasa bile oyun oynayabileceğimi düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Kanser olarak belki.
UmutCan0 dedi: Oyun modu olmasa bile oyun oynayabileceğimi düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Kanser olarak belki.
U UmutCan0 Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 74 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2021 #15 Çok bir şey beklemiyorum zaten sağı solu ayırt edebilsem yeter bana.
PuMaT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2017 Mesajlar 4.498 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Türkiye 17 Mart 2021 #16 UmutCan0 dedi: Çok bir şey beklemiyorum zaten sağı solu ayırt edebilsem yeter bana. Genişletmek için tıkla... Çoğu kulaklık sağı solu ayır ettirebilir. Ama adamın sesini öldükten sonra duyacağın için pek bir anlamı kalmayacak.
UmutCan0 dedi: Çok bir şey beklemiyorum zaten sağı solu ayırt edebilsem yeter bana. Genişletmek için tıkla... Çoğu kulaklık sağı solu ayır ettirebilir. Ama adamın sesini öldükten sonra duyacağın için pek bir anlamı kalmayacak.
U UmutCan0 Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 74 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2021 #17 Gecikmesi çok mu?
PuMaT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2017 Mesajlar 4.498 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Türkiye 17 Mart 2021 #18 UmutCan0 dedi: Gecikmesi çok mu? Genişletmek için tıkla... Oyun modu olmayan bluetooth kulaklıklarda maalesef gecikme çok oluyor.
UmutCan0 dedi: Gecikmesi çok mu? Genişletmek için tıkla... Oyun modu olmayan bluetooth kulaklıklarda maalesef gecikme çok oluyor.
U UmutCan0 Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 74 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2021 #19 https://www.hepsiburada.com/qcy-t7-tws-bluetooth-kulaklik-beyaz-pm-HB00000VQFBH?wt_gl=cpc.6804.dsa.elk.telefon-aksesuar-bluetooth-kulaklik&isFashion=true&gclid=EAIaIQobChMIlOKM87q37wIVBoXVCh2MIAleEAAYAiAAEgJxPvD_BwE Bunda gecikme olur mu? Son düzenleme: 17 Mart 2021
https://www.hepsiburada.com/qcy-t7-tws-bluetooth-kulaklik-beyaz-pm-HB00000VQFBH?wt_gl=cpc.6804.dsa.elk.telefon-aksesuar-bluetooth-kulaklik&isFashion=true&gclid=EAIaIQobChMIlOKM87q37wIVBoXVCh2MIAleEAAYAiAAEgJxPvD_BwE Bunda gecikme olur mu?
f7techno Kilopat Katılım 27 Ekim 2016 Mesajlar 82 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2021 #20 UmutCan0 dedi: https://www.hepsiburada.com/qcy-t7-tws-bluetooth-kulaklik-beyaz-pm-HB00000VQFBH?wt_gl=cpc.6804.dsa.elk.telefon-aksesuar-bluetooth-kulaklik&isFashion=true&gclid=EAIaIQobChMIlOKM87q37wIVBoXVCh2MIAleEAAYAiAAEgJxPvD_BwE Bunda gecikme olur mu? Genişletmek için tıkla... Evet ben kullanıyorum gecikme var, oyun modu tarzı bir şey de yok kulaklıkta. A101'de 130tlye satılıyor fiyatından ne kadar kötü olduğunu tahmin edebilirsin. Ses kalitesi de berbat gecikmesi de var.
UmutCan0 dedi: https://www.hepsiburada.com/qcy-t7-tws-bluetooth-kulaklik-beyaz-pm-HB00000VQFBH?wt_gl=cpc.6804.dsa.elk.telefon-aksesuar-bluetooth-kulaklik&isFashion=true&gclid=EAIaIQobChMIlOKM87q37wIVBoXVCh2MIAleEAAYAiAAEgJxPvD_BwE Bunda gecikme olur mu? Genişletmek için tıkla... Evet ben kullanıyorum gecikme var, oyun modu tarzı bir şey de yok kulaklıkta. A101'de 130tlye satılıyor fiyatından ne kadar kötü olduğunu tahmin edebilirsin. Ses kalitesi de berbat gecikmesi de var.