200 TL bütçe kulak içi kablolu kulaklık önerisi

Forza_tr

Femtopat
Katılım
15 Nisan 2021
Mesajlar
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, günde neredeyse 8 saat kullanabileceğim kulak içi bir kulaklık arıyorum. Şu an kullandığım Beats ep 1saati aşmadan ağrı yapmaya başlıyor. Önceliğim konforlu olması ve basslarının ve maksimum ses seviyesinin mümkünse iyi olması. Çok teşekkürler şimdiden iyi forumlar.
 
Hocam bende yakın bir zamanda kulaklık alacağım aynı bütçede fakat zst Pro düşünüyorum KZ ZST Pro 1BA+1DD Hibrit Kulaklık - KZ Kulaklık ZSN Pro ile farkı nedir, rap hip hop dinliyorum bas ve ses benim için önemli.
Aralarında büyük farklar yok ama yabancı forumlarda ve Youtube kanallarında genelde ZSN Pro öne çıkıyor. Her ikisi de KZ'nin temel karakteri olan V-shaped, yani bassların ve tizlerin yüksek olduğu ses karakterine sahip. Dinlediğiniz türlere uyacaktır. Daha uygun fiyatlı bir şey olsun derseniz KZ EDX ve QKZ VK4'e bakabilirsiniz. Sırasıyla 110 TL ve 130 TL Türkiye fiyatları.
 
Aralarında büyük farklar yok ama yabancı forumlarda ve YouTube kanallarında genelde ZSN Pro öne çıkıyor. Her ikisi de KZ'nin temel karakteri olan v-shaped, yani bassların ve tizlerin yüksek olduğu ses karakterine sahip. Dinlediğiniz türlere uyacaktır. Daha uygun fiyatlı bir şey olsun derseniz KZ edx ve qkz VK4'e bakabilirsiniz. Sırasıyla 110 TL ve 130 TL Türkiye fiyatları.

Benim aslında ZST Pro görüntü nedeniyle hoşuma gitmişti, çok büyük fark yoksa ZST Pro alayım, teşekkürler.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı