200 TL Ekran Kartı Almalı Mıyım Yoksa Beklemeli Miyim ?

Şuan ekran kartın güncelmi?

Aida64 ile bir bak Dx 11 mi diye. Burdan sonucu yazarsan sevinirim. Bilmeyenler öğrenir. :)
Sürücüm güncel. dxdiag komutu ile baktığımda Directx 11 yüklü PC' de. Ama Directx11 desteklemiyor diyor herkes. Aida ile bakarım açınca bilgisayarı :)

Dediğim gibi. AİDA 64 de onayladı ki kartım Directx 10 destekli. Lanet olsun NVİDİA' ya :D

Az evvel ekran kartlarını karşılaştıran yabancı sitelere denk geldim. Sana önerdiğim GTX 750, Msi GTX 560 ti den daha iyi performans verdi ki şuan dengi ekran kartını ben kullanıyorum. Gönül rahatlığıyla tavsiyeme güvenebilirsin hemşerim.

Az evvel ekran kartlarını karşılaştıran yabancı sitelere denk geldim. Sana önerdiğim GTX 750, Msi GTX 560 ti den daha iyi performans verdi ki şuan dengi ekran kartını ben kullanıyorum. Gönül rahatlığıyla tavsiyeme güvenebilirsin hemşerim.
Eyvallah güveniyorum da para yok mâlesef. Beklicem 2 - 3 ay :)

Son düzenleme:
Gpu minarisi itibarıyla ve bellek yapısıyla eski (gddr3) ama sahip olduğu Gpu ile Bf4 medium akıcı oynatıyor videolarda gördüm.

İş görür ama ileriye dönük yatırım görmemende fayda var. Crysis 3 ten tut farcry 3 testlerine kadar iyi olduğunu Hd ayarda oyun keyfi sunabilir.

Performans bakımından Gtx 560 kartlara neredeyse denk. Ama sayısal hesaplamalar yüksek olmasına rağmen mimarisi ve kullandığı bellek türü ve yongasına göre performansı sınırlı kalmakta.

Fiyatı itibariyle uygun. Eskiye dönük oyunları yüksek çözünürlükte oynatabileceği gibi uygun. Son çıkan oyunları rahatlıkla oynattığını videolarda bakabilirsin.

Gddr5 Dx 11.2 destekli AMD R7 250X araştır derim.

Son düzenleme:
Bir şey sormak isterim size. Gddr5 falan filan diyoruz. Ben bu anakarta ddr5 de takabilir miyim ? Yani bu anakartın desteklediği bir şey yok mu. Yani sadece ddr3 gibi. Bir de bu kartın 2 yıl iş göreceğini umduğumdan attım buraya. 2 yıl sonra low' da açar en kötü diye umuyorum. Sizce dediğim gibi olur mu ?

Dediğiniz kartta bu herhalde ? Powercolor R7 250 O.C. Gddr5 1Gb 128Bit Amd Radeon Dx11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar

Anakartinizin PCi exp. Desteklemesi yeterli Gddr5 ekran kartinin kendi bellek seviyesini tarif eder. Benim anakartim ddr2 fakat gddr5 ekran karti kullaniyorum.

Anakartinizin PCi exp. Desteklemesi yeterli Gddr5 ekran kartinin kendi bellek seviyesini tarif eder. Benim anakartim ddr2 fakat gddr5 ekran karti kullaniyorum.
Şimdi mobilim size atıcam anakart bilgilerimi. Peki şu an piyasaki oyunları high' de oynayabilcegim bir ekran kartı kaç TL' den başlar ?

Yüksek ayarlarda HD oyniyacaksanız ram ve işlemci anakart üçgeni darboğaz oluşturmamalı. Bence HD oynuyacaksanız Gtx 700serisi ekran kartlarına yönelin yada Amd R8 serisi uygun olacaktır. Siz fiyatı belirleyin hemşerin sana yardımcı olur :) :matrix:

Yüksek ayarlarda HD oyniyacaksanız ram ve işlemci anakart üçgeni darboğaz oluşturmamalı. Bence HD oynuyacaksanız Gtx 700serisi ekran kartlarına yönelin yada Amd R8 serisi uygun olacaktır. Siz fiyatı belirleyin hemşerin sana yardımcı olur :) :matrix:
Ben bu linkini attığımı düşünüyorum. 1-2 yıl idare ederse de alırım parayı biriktirip.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı