maraz181
Hectopat
Daha fazla
Yanlız en son sorduğum kartın aynısını Technopat incelemesinde orta ayarlarda oynatan bir ekran kartı dikkatinizi çekerim.Zorlama 200 liraya alacağın kart sana o oyunu oynatmaz.
Haklısınız onları hesaba katmadım.O sistemde i7 5820K işlemci, MSI X99S anakart, 3000MHz Kingston 16GB RAM, 120GB SSD var. Ve yeni aldığınız ekran kartı başlarda high ultra açtığınız oyunları 3-4 ay sonra high-medium oynamaya başlarsın. O sistemde çalıştırıyor diye gidip alacaksan al bakalım oyna görelim.
Teşekkürler .ETS 2'nin sistem gereksinimlerini karşılıyor yani evet oynayabilirsin.
GTA V oynamak istiyorsanız en kötü bu karta ihtiyacınız var. Daha kötü bir kartla GTA V oynayabileceğinizi sanmıyorum.
Zotac GTX750 GDDR5 2GB 128Bit Nvidia GeForce DX11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar
GTA V oynamak istiyorsanız en kötü bu karta ihtiyacınız var. Daha kötü bir kartla GTA V oynayabileceğinizi sanmıyorum.
Zotac GTX750 GDDR5 2GB 128Bit Nvidia GeForce DX11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.