TR_MUSTAFA_C*
Centipat
peki ben ilan bulayım hemen ordu ünye vb yerler olur mu
istanbuldan vs alabilir misin? yoksa alabileceğin şehirleri yaz ben sana ilan bulayım
hocam naptın fiyat 300
[/QUO
Ben olayı tamamen yanlış anlamışım 1030 da nereden çıktı gt 210 yazacaktım aklım 1030 a gitti affedersinizistanbuldan vs alabilir misin? yoksa alabileceğin şehirleri yaz ben sana ilan bulayım
hocam naptın fiyat 300![]()
![]()
belki olabilir ama samsun içi olsa daha güzel olurpeki ben ilan bulayım hemen ordu ünye vb yerler olur mu
bunlara bir bak özellikle r9 a ama darboğaz yapar mı bir araştırbelki olabilir ama samsun içi olsa daha güzel olur
Tüm ekran kartları için uygun ariyorsaniz daima amd den şaşmayın derim amd nin r7 370 ini kullaniyorum 1050ti ile 5 10 fps fark anca ediyor ama fiyat farkı 250 300 tl hiç gerek yok nvidia ya servet dökmeye r7 serisi harika kartlar mevcut r7 265 de bunlardan birisi arkadaş link atmış kaçırma derimEkran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
bunlara bir bak özellikle r9 a ama darboğaz yapar mı bir araştır
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.