200 TL fare önerisi

Son olarak bu üç seçenek arasında kaldım, kararsızım. Fikir verebilecek olan var mı?
 
Son olarak bu dört seçenek arasında kaldım, kararsızım. Fikir verebilecek olan var mı?

Asus'u hiç bilmiyorum fiyatı güzel düşmüş; Logitech yerine SteelSeries sabaha kadar. 219'a düşmüş 254'e görmüştüm dün. Bence alınır ama dediğim gibi Asus'u bilmiyorum.
 
Son olarak bu üç seçenek arasında kaldım, kararsızım. Fikir verebilecek olan var mı?

Palm olarak tutuyorsan G102 sana küçük gelir onun dışında Bloody olanda lazer sensöre sahip ve güncel bir sensör kullanmıyor ayrıca o farenin yazılımı paralı 1000 tıklamadan sonra para istiyor makro kullanımı için ASUS TUF fena değil ama attığım farenin sensörü ve palm tutuş şekline uygun olması onu bu 3 fareden de daha iyi yapıyor bence attığımı alman senin için en iyi seçenek olacaktır.
 
Sizce MX518 mi, G102 mi yoksa ASUS TUF M3 mü? Kararsızım karar veremedim. Aralarında makro programı en iyi olan hangisidir? Çünkü farenin tuşlarına istediğim gibi görevler atamak istiyorum ve bunları en rahat şekilde yapacağım bir fare lazım bana.

En gelişmiş programı olan hangisi ise onu almayı düşünüyorum. Başka bir önerisi olan varsa önerilere açığım, istediğim şey farenin tuşlarına bazı görevleri atayabilmek mesela bir klavye tuşu, kaydedilmiş kısayollar, masaüstünü açma, ileri geri, çift tıklama gibi.

MX518 üzerinde duruyorum ancak orta tekeri değişik geldi ve tuşların etrafında çerçeve olması pek iyi değil gibi. Lightsync diğer alternatifim. Farelerin programları için yardım edebilecek olan var mı?

MX518 almaya karar verdim, umarım pişman olmam.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı