Burada 10 TL daha ucuz.Biraz çirkin ama sensörü çok güzel;
Logitech MX518 Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Logitech MX518 Kablolu Optik Oyuncu Mouse arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
10 yıl gibi uzun bir süre boyunca eski model Inca marka bir mouse kullanmaktayım ve bugün maalesef sağ tık çalışma ömrünü yitirmiş olacak ki basmıyor, belki düzeltilebilecek bir sorun fakat uğraşmak istemiyorum. Ayrıca elime de çok küçük gelmeye başladı. Önerileriniz nelerdir? Kablolu olması daha iyi olur.
10 yıl gibi uzun bir süre boyunca eski model ınca marka bir mouse kullanmaktayım ve bugün maalesef sağ tık çalışma ömrünü yitirmiş olacak ki basmıyor, belki düzeltilebilecek bir sorun fakat uğraşmak istemiyorum. Ayrıca elime de çok küçük gelmeye başladı. Önerileriniz nelerdir? Kablolu olması daha iyi olur.
Değişik Mükemmel ürunler sever misiniz10 yıl gibi uzun bir süre boyunca eski model Inca marka bir mouse kullanmaktayım ve bugün maalesef sağ tık çalışma ömrünü yitirmiş olacak ki basmıyor, belki düzeltilebilecek bir sorun fakat uğraşmak istemiyorum. Ayrıca elime de çok küçük gelmeye başladı. Önerileriniz nelerdir? Kablolu olması daha iyi olur.
10 yıl gibi uzun bir süre boyunca eski model Inca marka bir mouse kullanmaktayım ve bugün maalesef sağ tık çalışma ömrünü yitirmiş olacak ki basmıyor, belki düzeltilebilecek bir sorun fakat uğraşmak istemiyorum. Ayrıca elime de çok küçük gelmeye başladı. Önerileriniz nelerdir? Kablolu olması daha iyi olur.