200 TL FPS ve TPS ağırlıklı kablolu oyuncu faresi tavsiyesi

yaboxo4824

Hectopat
Katılım
10 Eylül 2020
Mesajlar
520
Çözümler
1
Merhabalar,
Max 200 TL bütçeli, ağırlıklı olarak offline FPS ve TPS oyunlarda kullanılacak kablolu fare tavsiyesi alabilir miyim? Rekabetçi çok oynamam ama arada oynadığım zaman o konuda da üzmezse iyi olur. Uzun ömürlü ve sağlam olması tercihimdir. Gözüme takılan modeller şunlar.




Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ediyorum.
 
Ben sanırım 2 yıl önce falan G300S almıştım, hâlâ da sorunsuz kullanıyorum, memnunum. Bu forumda nedense pek sevmezler, belki kronik sorunu vs. vardır bilemiyorum ama varsa da bana denk gelmedi.

Bildiğim kadarıyla Razer da iyi bir marka.
 
Ben sanırım 2 yıl önce falan G300S almıştım, hâlâ da sorunsuz kullanıyorum, memnunum. Bu forumda nedense pek sevmezler, belki kronik sorunu vs. vardır bilemiyorum ama varsa da bana denk gelmedi.

Bildiğim kadarıyla Razer da iyi bir marka.
Ben de marka olarak bilindik üst seviye diye Razer'ı listeme aldım ama kalitesi nasıldır bilmiyorum açıkçası. G300S neden sevilmiyor onu da merak ettim şimdi.
 
Sade ve şık bir ürün gibi duruyor. Büyük ele oturuşu nasıl acaba, bir de bütçeyi birazcık daha yükseltip daha kaliteli bir şey almaya değmez mi diyorsunuz ?
 
Daha kaliteliden kastınız sizin gönderdikleriniz ise Aorus M2 hepsinden daha iyi.
Razer ile karşılaştırmak istemiştim evet, teşekkür ederim cevabınız için
Var midir farkli tavsiye
M2 biraz baktım isindim gibi, yine de farkli tavsiyesi olanlar varsa beklerim
 
Son düzenleme:
Logitech G300S kesinlikle çok küçük bir mouse. Bu konuda asla tavsiye etmem ama vazgeemediğim de bir mouse; bunun nedeni ise makro tuşları. Makro tuşllarının üst yüzeyde olması ve 6 tane olması beni cezbediyor her zaman.

Mouse konusunda en sağlam marka A4Tech'tir bana göre. V-Track teknolojisi, her türlü yüzeyde çalışabilmesi, asla bozulmaması, scrollünün taş gibi çatır çatır çalışması... saymakla bitmez ve bunlara rağmen en ucuz markadır.

Bloody hiç kullanmadım ama A4Tech ürünü diye biliyorum. Açıkçası Bloody'lerin logosu ve tasarımları hiç hoşuma gitmiyor, çok ucuz ve kalitesiz bir görüntüsü var.

Ben olsam şunu düşünürdüm,

Bu form oyunlar için en rahat ve kullanışlı mouse formu ama kullandığım G300S de dahil tüm Logitech ve A4Tech'lerden edindiğim tecrübeye göre şu tahmini yapıyorum, linkteki Bloody'nin scroll kalitesi bu fareden çok daha iyidir.

Bence en iyisi deneyerek almak, bir mağazaya gidip deneyin, sonra internetten alabilirsiniz.
 

Geri
Yukarı