200 TL i3 2100 GTX 460 yükseltme önerisi

Herkese merhabalar öncelikle benim sistemim i3 2100 GTX 460 ASUS 4 GB RAM. GTA 5'de veya diğer oyunlarda anlık olarak takılıyor. Kartımın YouTube'daki güvendiğim bir kanaldaki videosunu izledim. Ultra ayarda 30 FPS veriyor. GTA 5 gibi bir oyunda peki sizce neden anlık takılıyor. Kamerayı çevirdiğimde veya şehir içinde oluyor. Online yarışlarında sadece bloklar vb. olduğu için kasmıyor. Mesela en düşük ayara alsam da anlık gene aynı takılıyor. Ultra ayara alsam da aynı şekilde takılıyor 200 gibi bütçem var bunu nasıl düzenleyebilirim şimdiden teşekkürler video alta koyarım bir de HDD'min 130 Mbps yazma hızı var onla da kaynaklı olabilir.
He bu arada post FX mi nedir blur yapıyor dönerken onu açıp döndürünce de fena şekilde kasıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İsterseniz MSI Afterburner testi SS alıp resim atabilirim anlıyorsanız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhabalar öncelikle benim sistemim i3 2100 GTX 460 ASUS 4 GB RAM. GTA 5'de veya diğer oyunlarda anlık olarak takılıyor. Kartımın YouTube'daki güvendiğim bir kanaldaki videosunu izledim. Ultra ayarda 30 FPS veriyor. GTA 5 gibi bir oyunda peki sizce neden anlık takılıyor. Kamerayı çevirdiğimde veya şehir içinde oluyor. Online yarışlarında sadece bloklar vb. olduğu için kasmıyor. Mesela en düşük ayara alsam da anlık gene aynı takılıyor. Ultra ayara alsam da aynı şekilde takılıyor 200 gibi bütçem var bunu nasıl düzenleyebilirim şimdiden teşekkürler video alta koyarım bir de HDD'min 130 Mbps yazma hızı var onla da kaynaklı olabilir.
He bu arada post FX mi nedir blur yapıyor dönerken onu açıp döndürünce de fena şekilde kasıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İsterseniz MSI Afterburner testi SS alıp resim atabilirim anlıyorsanız.

Bende de takılıyor sebebini bilmiyorum 55 FPS Ultra ama takılmalar oluyor.

GTX 1050 i5 7300HQ.

Kullanımlara baktım işlemcim çok kullanılıyor eski işlemcim ile oynadığımda harita yüklenmiyordu bunu aldım böyle oldu herhalde i5 2500K gibi bir işlemci alıp overclock yaparak kulllanmalıyım anakartım OC desteği var zaten.
Arkadaşlar çözümü buldum hiç masraf harcamadan hallettim isteyen varsa anlatayım.
Bende de takılıyor sebebini bilmiyorum 55 FPS Ultra ama takılmalar oluyor.

GTX 1050 i5 7300HQ.

Buldum reis istersen anlatayım.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı