Salsa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2017 Mesajlar 3.939 Çözümler 14 Yer Blackhole Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2021 #11 excytioum dedi: Hep aşağılanıyorum hiç kimse bana değer vermiyor yardımım olur diye yaptım ama yüzüme vurdunuz. Genişletmek için tıkla... Böyle ürünler önerirsen normal.
excytioum dedi: Hep aşağılanıyorum hiç kimse bana değer vermiyor yardımım olur diye yaptım ama yüzüme vurdunuz. Genişletmek için tıkla... Böyle ürünler önerirsen normal.
FlexR Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 3.957 Makaleler 3 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2021 #12 excytioum dedi: Hep aşağılanıyorum hiç kimse bana değer vermiyor yardımım olur diye yaptım ama yüzüme vurdunuz. Genişletmek için tıkla... Hocam bakın, önerileriniz kötü çıkınca acındırma yapmayın. Burada bir klavye öneriyoruz ve 200 TL az değil, kişi bu fiyatta iyi bir klavye almak istiyor.
excytioum dedi: Hep aşağılanıyorum hiç kimse bana değer vermiyor yardımım olur diye yaptım ama yüzüme vurdunuz. Genişletmek için tıkla... Hocam bakın, önerileriniz kötü çıkınca acındırma yapmayın. Burada bir klavye öneriyoruz ve 200 TL az değil, kişi bu fiyatta iyi bir klavye almak istiyor.
rickrollin Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.815 Çözümler 2 Yer Asgard Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2021 #13 excytioum dedi: Hep aşağılanıyorum hiç kimse bana değer vermiyor yardımım olur diye yaptım ama yüzüme vurdunuz. Genişletmek için tıkla... Hocam amacımız aşağılamak değil. Önerdiğiniz markalar sıkıntılı ve ürünleri dandik. Eğer emin değilseniz kalitesinden önermemeniz daha iyi olabilir.
excytioum dedi: Hep aşağılanıyorum hiç kimse bana değer vermiyor yardımım olur diye yaptım ama yüzüme vurdunuz. Genişletmek için tıkla... Hocam amacımız aşağılamak değil. Önerdiğiniz markalar sıkıntılı ve ürünleri dandik. Eğer emin değilseniz kalitesinden önermemeniz daha iyi olabilir.
nickyokaga Kilopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 5.424 Çözümler 42 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2021 #14 Işıklı şart mı?
R Recx and Flex Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 4.215 Çözümler 10 Yer İzmir 1 Haziran 2021 #15 Shuichi Tatsuo dedi: Sondaki Outemu Blue Switch olan mekaniktir. Genişletmek için tıkla... Outemu değil content switch var.
Shuichi Tatsuo dedi: Sondaki Outemu Blue Switch olan mekaniktir. Genişletmek için tıkla... Outemu değil content switch var.
Shuichi Tatsuo Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 11.290 Makaleler 13 Çözümler 45 Daha fazla Sistem Özellikleri Sistem: Ryzen 7 570x / Asrock B450M Pro4 / HyperX Fury 2x8 3600Mhz Cl16 OC / Deepcool AK400 / EVGA RTX 3070 XC3 Ultra / Lian Li A3 Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2021 #16 Recx and Flex dedi: Outemu değil content Switch var. Genişletmek için tıkla... Değişmişler mi iyi geceler bana.
Recx and Flex dedi: Outemu değil content Switch var. Genişletmek için tıkla... Değişmişler mi iyi geceler bana.