200 TL klavye önerisi

Bütçe
200
200 TL'ye kaliteli bir klavye bulman çok zor ama alabilirsen GameBooster G76K öneririm.

Kuzenim yeni sistem toplarken ona bu klavyeden aldık. Ben MSI Vigor GK70 kullanıyorum. Hissiyat olarak aralarındaki fark çok düşük. Mekanik hisli klavyelerin gerçek olanı bu. Mekanik hissi verebilmek için içerisinde gerçekten beyaz switchler var. Sesi ise mavi switch mekanik klavye gibi. YouTube üzerinden detaylı araştırabilirsin.​

Screenshot_20230509-040753279_1.jpg

gençler bunu alıyorum fiyat arttırdım

n11'den Rush Donzel RK808 Sese Duyarlı Aydınlatma RGB Mekanik Hisli Gaming Oyuncu Klavye seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!

Gençler selam. Başlıkta gördüğünüz gibi 200 TL klavye önerisi bekliyorum. Kötü önerilerde bulunmayın. Teşekkürler.

Hocam eğer bulursanız Frisby FX2. 10 senedir kullanıyorum tüm tuşları hala çalışıyor. Bu klavyenin kronik sıkıntısı var sadece 7 renk iken bir anda renk seçenekleri azalıyor. Ama oyun oynamak vs için acayip güzel. Ben sesini de çok seviyorum. Fazlasıyla öneririm. En eski ekipmanım ve değiştirmeyi düşünmediğim tek ekipmanım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı