V Veyselbalck Hectopat Katılım 25 Eylül 2019 Mesajlar 20 Çözümler 1 1 Mart 2020 #1 Öncelikle merhabalar 200 TL gibi bir bütçem var mekanik klavye almayı düşünüyorum. Klavye - Kablolu & Kablosuz Klavye - n11 Klavye ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Klavye çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Klavye - Kablolu & Kablosuz Klavye - n11 Klavye ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Klavye çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com James Donkey 610S Rainbow Aydınlatmalı Black/Red Switch İng Q USB Gaming Mekanik Klavye - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Bu 3 klavye arasında kaldım bunlardan hangisi sizce daha iyi? Ve neden? Eğer başka öneriniz varsa lütfen söyleyin şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Mart 2020
Öncelikle merhabalar 200 TL gibi bir bütçem var mekanik klavye almayı düşünüyorum. Klavye - Kablolu & Kablosuz Klavye - n11 Klavye ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Klavye çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Klavye - Kablolu & Kablosuz Klavye - n11 Klavye ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Klavye çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com James Donkey 610S Rainbow Aydınlatmalı Black/Red Switch İng Q USB Gaming Mekanik Klavye - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Bu 3 klavye arasında kaldım bunlardan hangisi sizce daha iyi? Ve neden? Eğer başka öneriniz varsa lütfen söyleyin şimdiden teşekkürler.
technome Kilopat Katılım 10 Kasım 2019 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2020 #2 Aldın m? Memnun musun? Bende warlock almayı düşünüyorum(red switch) sen ne aldın ? Artı 0 Eksi