200 TL kulak üstü kulaklık önerisi

Bütçe
200

Muhammet 64

Hectopat
Katılım
26 Aralık 2020
Mesajlar
2.540
Çözümler
9
Yer
Denizli/Türkiye
Benim için mikrofon kalitesi önemli. Müzik dinlemek için ayrı kulaklığım var ama mikrofonu kötü olduğu için oyunda kullanınca iyi olmuyor. 3.5 mm girişinden çalışırsa iyi olur. RGB falan gerek yok ama olsa da sorun değil. 7.1 de bu bütçede olacağını sanmıyorum, çok da gerek yok zaten. Şimdiden teşekkür ederim. Bütçe olarak çok fazla çıkamam, en fazla 10-20 TL.
 
 
Stoklara gelmesini bekleyip Gamenote h2016d öneririm.
O kulaklığı kaydetmiştim. Bugün baktım ve 70 lira pahalanmış. Şimdi araştırırken Redragon scylla H901'i gördüm ve yabancı incelemelerini izledim. Mikrofonu çok güzel geldi bana. Hatta başta anlayamadım kulaklıktan kaydedildiğini. Klavyem de Redragon ve malzeme kalitesi güzel gerçekten. Sanırım onu alacağım.
Teşekkür ederim.
 
Corsair HS35 STEREO Siyah Gaming Kulaklık | ITOPYA ben bunu söyledim böyle bir indirimde kaçırılmaz ve özellikleri gayet yeterli araştırdığım kadarıyla uzun kullanımda kulak terletmez ve ağrıtmaz mikrofonu orta derece bir mikrofon ses kalitesi güzel tam ayarında veriyor.
Corsair HS 35 ile çok fazla sorun yaşayan kişi var hocam . Bence bu bütçede alınmamalı .


 
Hocam güzel kulaklık ama eğer bunu alırsam koltuk alamam. 6,7 aydır mutfak koltuğunda oyun oynuyorum. Yine de teşekkür ederim.
Siz bilirsiniz o zaman önerim bu: https://www.hepsiburada.com/sharkoo...-kulakligi-p-HBV00001CI44Z?magaza=Zonebilişim
Corsair HS 35 ile çok fazla sorun yaşayan kişi var hocam . Bence bu bütçede alınmamalı .


O kişilerin kullanımını gördünüz mü herkes özene bezene kullanmaz durup dururken kulaklık kırılır mı ya da kafa bandı ?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı