200 TL kulaklık önerisi

Bütçe
100-200

R0nsTR

Picopat
Katılım
20 Aralık 2020
Mesajlar
196
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Yukarıdaki fiyat aralığında streo 7.1 kulak üstü kulaklık istiyorum. Çok görsel takıntım yok ama pavyon gibi de olmasın. Zaman olarak zamanım bol yani indirimleri bekleyebilir. Çok fazla FPS türü oyun oynuyorum, o yüzden 7.1 istiyorum.
 
Kupon kardeşliğini kasarsanız 200 TL'ye getirebilirsiniz. Çok kasmamama rağmen 2 cihazla vergi+kargo+ürün toplam 230 TL'ye geldi. Alıp alabileceğiniz en kaliteli kulaklık budur.
Size bir kaç sorum olacaktı hocam, nereden mesajlaşabiliriz acaba.

Yukarıdaki fiyat aralığında streo 7.1 kulak üstü kulaklık istiyorum. Çok görsel takıntım yok ama pavyon gibi de olmasın. Zaman olarak zamanım bol yani indirimleri bekleyebilir. Çok fazla FPS türü oyun oynuyorum, o yüzden 7.1 istiyorum.
Ayrıca hocamızın dediği gibi E900 Pro Rampage drop plusun ta kendisi zaten. E900 pro alırsanız üzmez.
 
Hocam, buradan sorabilirsiniz. Ortada soru-cevap yaparsak başkaları da yararlanabilir. Hem bilgim olmayan bir konu denk gelirse başka arkadaşlara etiket atma şansımız da var.
E900 Pro almak istiyorum. Türk lirası ile fiyatına baktığım da
245.76 gözükmekte. Yoksa dolar bazından seçip kupon kardeşliği gibi bir şey mi yapmam lazım.

US $19.99 30% OFF|EKSA E900 Pro sanal 7.1 Surround ses oyun kulaklığı Led USB/3.5mm kablolu mikrofonlu kulaklık ses kontrolü Xbox PC oyun|Telefon Kulaklıkları ve Radyo Kulaklıkları| - AliExpress

Ayrıca biraz daha bekleyip Mpow BH415 Gaming Headset 2.4GHz Wireless Headphones 3.5mm Wired Earphone With Noise Canceling Mic For PC Gamer For PS4 Xbox One|Headphone/Headset| - AliExpress modelini mi almam daha mantıklı olur sizce? Ancak garanti tarzı bir durum olmadığı için ne yazık ki... Bu sebepten fiyatı pek yükseltmek mantıklı gelmedi .
 
Son düzenleme:
İkincisi Türkiye'deki Fury X'in logo basılmamış hali diye biliyorum, ancak ses kartı yok. Anakartiniz eski bir modelse E900 Pro almanız daha mantıklı. Dolara cevirmenize gerek yok, ben İngilizceye cevirdigim için dolar olarak aldım ama forumda TL ile alanlar da var, zaten kupon kardeşliğinde bile örneğin 5 dolar diyorsa 35 TL diyor.

Önce, kupon kardeşliğini alacağınız hesaptan yapın, hesabınız yoksa ve yeni hesap açarsanız yeni müşterilere daha çok kupon veriliyor. 2-3 dolar derken fiyatı bayağı bir düşürebilirsiniz. Yeni müşteri kuponlarını aldıktan sonra mağaza kuponları var, yine 2 dolar kazandırıyor diye biliyorum. EKSA mağazasıni ziyaret ederseniz alabilirsiniz diye hatırlıyorum.

Ana hesabınızda kupon kardeşliği yaptıktan sonra linkini diğer cihaz ve hesaplara atıp onlarda da yapın. Mümkünse bir cihazdan iki farklı hesaba gitmeyin, ben tam alacağım sırada ban atmislardi ve kupon kardeşliğinden zar zor cekilmistim. Eğer öyle bir hata yaparsanız kuponu çekmenize izin vermiyor, güvenlik hatası var diyor. Dili değiştirip birkaç kere denediğimde açılmıştı ve hemen daha fazla risk alamayıp çekmiştim. Neyse, en son ana hesabiniza dönüp puanınızın ve ürünün fiyatını göz önünde bulundurarak puanları kupona donsuturun ve kulaklığı sepete ekleyin. Sonra, sepetteyken kulaklığı seçin ve sağ tarafta kuponlarin aktif olup olmadığına bakın. Benimkinde otomatik olarak seçmişti, sizde de seçecektir ancak secmezse elinizle en yuksek indirim sağlayan kuponu seçin. Birden fazla seçilebiliyor muydu hatırlamıyorum, şimdi klavye de alacağım o sırada birden fazla seçilip seçilemedigini ben de öğrenmiş olurum :)

Son olarak, şöyle bir şey varmış ancak benim haberim yoktu. Deneyebilirsiniz:

Sorunuz olursa sorabilirsiniz, iyi günler.

Ekleme: Garantiyi deneyimlemedim ancak aldıktan sonra talimatlarla şuraya kaydettirebilirsiniz:

İyi kötü seri numara sistemi falan koymuşlar, ilerde sorun yaşarsak yardımcı olacaklarını düşünüyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı