200 TL kulaklık önerisi

Bütçe
200

AC4R

Picopat
Katılım
17 Eylül 2020
Mesajlar
159
Merhabalar. Ben en fazla 200'e olacak şekilde bir kulaklık arıyorum. Genellikle masaüstü bilgisayarımda kullanacağım ama telefon da da kullanmak istiyorum. CS:GO oynayan birisiyim o yüzden 7.1 gerekiyordu ki ama öğrendiğime göre sanal 7.1 yapılabiliyormuş. O yüzden hem telefonda hem bilgisayar da kullanabileceğim bir kulaklık arıyorum. En farklı düşüncelerinizi bile paylaşabilirsiniz.
 

 


Siz bunları denediniz mi önceden hiç duymadım da bu markaları.
 
22.13US $ 49% OFF|Mpow Air SE PS4 oyun kulaklığı 3D Surround ses kablolu kulaklıklar gürültü önleyici mikrofon PS4 PS5 Xbox bir anahtar|Headphone/Headset| - AliExpress yurt dışından alabilirseniz bunu kesinlikle öneririm.

20-50₺ arası bir vergi gelecektir. 185₺ ücretsiz kargo şu anda kaçırmayın derim ben size.

Ek olarak ise;
Bunları önerebilirim.

Ama bence mpow Air SE alın parasının çok ama çok daha üstünde bir ürün. CH321 ile ses kalitesi anlamında yarışırken görüntü ve rahatlık açısından CH321'den çok daha iyidir.

CH321'in 350₺ olduğunu düşünürsek bu fiyata kaçmaması gereken bir ürün.
 
Ama telefona uymuyor.

Üstte belirttiğim olan Mpow Air SE'yi öneririm. Bu fiyata kaçırmayın.

Tek jak girişi olduğundan telefonunuz ile de kullanabilirisiniz.
 
Siz bunları denediniz mi önceden hiç duymadım da bu markaları.
Sharkoon eğer bildiğimiz sharkoon ise kalitelidir ama değildir. Büyük ihtimal RUSH markası. Gamenote almanızı tavsiye ederim. Havit markasıdır kendisi GameGaraj Çin'den getirip logo bastırıyor. Çin'de oldukça iyi bir marka havit.
 
Sharkoon eğer bildiğimiz Sharkoon ise kalitelidir ama değildir. Büyük ihtimal Rush markası. Gamenote almanızı tavsiye ederim. Havit markasıdır kendisi GameGaraj Çin'den getirip logo bastırıyor. Çin'de oldukça iyi bir marka havit.

Rush markası değil. Sharkoon markanın Rush ER3 modeli.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı