200 TL kulaklık önerisi

Creepy heaad

Hectopat
Katılım
17 Eylül 2020
Mesajlar
257
Arkadaşlar kablolu kulaklık önerileriniz var mı? Xiaomi Mi Hybrid Pro almayı düşünüyordum fakat satılan yer yok gibi. İnternette Razer Hammerhead V2 tarzı kulaklıklara denk geldim öneren çok olmuş. Ali Express'te de Sennheiser CX 400 II Precision gördüm uygun fiyatlıydı orjinalliğinden emin değilim ama. Kulaklığı müzik dinlemek için alıyorum çok müzik dinlerim o yüzden ses kalitesi çok önemli GM 9 Pro da önerildi fakat kullananlar var mı bu bahsettiklerimi yorum yapar mısınız veya farklı önerileriniz varsa her türlü önerilere açığım. Fiyat bandım maksimum 200 TL.
 
Bence Earpods alabilirsin. Orijinalleri 150 liradan başlıyor. Apple 200 liraya satıyor. Dışarıya ses veriyor. Fakat ses kalitesi anlamında beni çok memnun ediyor. Aynı zamanda kulaklık kablosunun bağ yerlerini yıpratmadığın sürece Apple direkt değiştiriyor ürünü.
 
Bence EarPods alabilirsin. Orijinalleri 150 liradan başlıyor. Apple 200 liraya satıyor. Dışarıya ses veriyor. Fakat ses kalitesi anlamında beni çok memnun ediyor. Aynı zamanda kulaklık kablosunun bağ yerlerini yıpratmadığın sürece Apple direkt değiştiriyor ürünü.

EarPods kullandım daha önce fakat kablosunda çabuk sıkıntı oluştu ve Android kullanıyorum bu yüzden tuşları çalışmıyor. Xiaomi hybrid Pro kullandım yakın zamanda çok daha iyi ses verdi fakat oda çakma çıktı iade edeceğim. Silikonlu bir kulaklık olursa daha iyi olur daha müzik açısından daha ses veriyor.
 
Android kullanıyorum bu yüzden tuşları çalışmıyor.
Evet ya, ben de o sorundan üzgünüm.


Bu modellere bakabilirsiniz bence:





 
Aşağıdaki ürüne bakabilirsiniz.

Philips SHP1900/10 Kulak Üstü Kulaklık Fiyatları ve Özellikleri

Ben yıllardır kullanıyorum ve ses kalitesinden de çok memnunum.

Çok sağ ol kanka ama kulak içi kulaklık alacağım.

Evet ya, ben de o sorundan üzgünüm.

Bu modellere bakabilirsiniz bence:






JBL ve KZ'ye çok sıcak bakılmıyor Sennheiser kalitesini tartışmam ama o da pahalı. Bu modelini çok sövmüşler yorumlarda. Ali Express'ten cz 400 Precision buldum alsam mı orijinal mi bilemedim ama. KZ'nin ses kalitesi nasıl bu arada bir Xiaomi hybrid kalitesi var mı?
Xiaomi hybrid kullanan varsa o ayarda bir şey önerebilir mi? Haylou t 15 kullanan varsa da onun ses kalitesi kablolular kadar iyi mi bir görüşlerini yazabilir mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Aliexpress'ten böyle çakma olabilecek ürünlerin alınmasını tavsiye etmiyorum.

KZ'nin ses kalitesi nasıl bu arada, bir Xiaomi Hybrid kalitesi var mı?
Xiaomi Hybrid kullanmadım.


Bütçenizi en fazla 200 lira olarak belirtmiştiniz. Sorun olmayacaksa ben Sennheiser alın derim.

Haylou T15'in yorumları güzel fakat karşılaştırma için bir şey diyemeyeceğim.
 
AliExpress'ten böyle çakma olabilecek ürünlerin alınmasını tavsiye etmiyorum.

Xiaomi hybrid kullanmadım.

Bütçenizi en fazla 200 lira olarak belirtmiştiniz. Sorun olmayacaksa ben Sennheiser alın derim.

Haylou T15'in yorumları güzel fakat karşılaştırma için bir şey diyemeyeceğim.

Senheiser düşük modeli olduğu içi ikilemde kaldım. Yorumlarda da bayağı kötü yorum var. Ama yine de bir t 15'ten daha iyi sesi varsa alabilirim. Peki hybrid ile karşılaştırabilecek var mı?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı