200 TL kulaklık veya klavye tavsiyesi

Yer
Silicon Valley
Güzel bir sistemim var, RX 590, Ryzen 5 2600 fakat ekipmanlarım acayip dandik. Rampage'in 40 TL'lik bir klavyesini kullanıyorum. Bir tane kulaklığım var fakat mikrofonu bozuldu şu anda mikrofonum yok. Ve CS GO oynuyorum. Sizce klavye mi almalıyım yoksa kulaklık mı alayım? Maximum bütçe 200 TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sesli iletişim sizin için önemliyse eğer kesinlikle mikrofon.

Sesli iletişim olmadan ben oyunumu oynarım diyorsanız klavye denebilir.
Ancak mekanik bir klavye olmadıktan sonra değişen bir şey olmayacaktır.
Mekanik hisli klavye alınabilir belki. Gerçekten iyi olan ürünler var.

Benim kullandığım klavye Cooler Master MasterKeys Lite RGB olan ürün. Aldığım günden beri hiç sorun yaşamadım.
Kullandıkça sorun oluşması gerekirken nedense bu klavyede ben şunu gördüm. Kullandıkça ilk aldığım zamanlardan daha iyi geliyor bana şu an.

Cooler Master MasterKeys Lite RGB denginde bir klavye bulursanız eğer 200 TL altına kesinlikle alın.
25, 50 TL olan mikrofonla idare edebilirsiniz bence belli bir süre.

Kulaklık sorun oluşturuyorsa direk kulaklık al. Corsair HS35, Corsair HS50 olabilir bütçe yükseltmesiyle, SteelSeries Arctis 1 olabilir. Ara ara 250 ile 300 TL arasına düşüyor ama ben pek beğenmedim bu ürünün mikrofonunu.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı