Genelde sağ tiki çok kullanırım. Önceki Rampage'in bir faresiydi 9 ayda gitti. Tik ömrü uzun olan bildiğiniz veya kullandığınız fare varsa tavsiye verir misiniz? Butçeyi çok oynamamakla birlikte biraz zorlayabilirim ama 200 TL'den fazla vermekte istemiyorum açıkçası.
LOGITECH Lightsync G203 910-005796 Gaming Mouse Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. Kazananlar MediaMarkt'ta!
HP Omen 600 Steelseries 1KF75AA Optik Kablolu Oyuncu Mouse arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Genelde sağ tiki çok kullanırım. Önceki Rampage'in bir faresiydi 9 ayda gitti. Tik ömrü uzun olan bildiğiniz veya kullandığınız fare varsa tavsiye verir misiniz? Butçeyi çok oynamamakla birlikte biraz zorlayabilirim ama 200 TL'den fazla vermekte istemiyorum açıkçası.
Logitech G213-212 alabilirsin ikisi de aynı satış yerleri için farklı isimleri var ben kullanıyorum orta boy bir elin varsa çok iyi tuşları yumuşak ve düşük bir mouse.
Logitech G203 ise 200 IPS, 25G ve 10 milyon tıklama ömrüne sahip. Son kararı siz verin. Ama bence kara cuma indirimlerini bekleyin daha iyilerini alabilirsiniz belki.