200 TL mouse tavsiyesi

Teşekkürler herkese, uzun bir süre kullanacağım için başka bir mouse öneriniz var mı her şeyi göz önüne alıp F/P olanını almak mantıklı olur diye düşünüyorum. SteelSeries Rival 100, 110 veya yukarıdaki arkadaşın önerdiği gibi ASUS ROG STRIX hangisi mantıklı olur?
 
Teşekkürler herkese, uzun bir süre kullanacağım için başka bir mouse öneriniz var m? Her şeyi göz önüne alıp F/P olanını almak mantıklı olur diye düşünüyorum. SteelSeries Rival 100, 110 veya yukarıdaki arkadaşın önerdiği gibi ASUS ROG STRIX hangisi mantıklı olur?
Rival 110 300 TL. Logitech G203 Lightsync veya Asus Rog Strix Impact alabilirsiniz. Hiç biri sizi üzmez.
 
Ara ara indirime giriyor. G203'ü geçenlerde 169 liraya Mediamarkt'dan aldım.

Lakin küçük ve orta büyüklükteki eller için sanırım uygun diyorlar. Büyük elleri olanlara pek uymayabilir. Tabi tutuş şekline ve alışkanlıklarınıza göre de değişir.

Bunlar dışında sizin için uygunsa G203'ü kısa kullanım deneyiminde beğendim. Uzun süreçte ne olur bilemem. Ama genelde hep memnun olunan ve tavsiye edilen bir ürün. Sadece G102 için özellikle çift tıklama sorunundan bahsediliyordu. Umarım bu modelde öyle bir sorun olmaz. Birebir aynı diyorlar ama bakalım. Logitech'in de garantisine güveniyoruz :)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı