200 TL PowerBank Önerisi

Bir de @Evil Belief üstat baksın.
Estağfirullah hocam siz dururken :)
Ben de @curiousoftech hocamızın önerdiği Anker'i önerecektim. Bütçe 200 TL'yse birazcık daha koyup 20000 mAh'lığını almakta fayda var. Artık telefon bataryaları 5000-6000 mAh olduğundan 10000'lerde toplam doldurma sayısı düşük oluyor.

Bir de @Evil Belief üstat baksın.
Hem satıcıya hem de markaya güvenemedim, yine de teşekkür ederim.

Estağfirullah hocam siz dururken :)
Ben de @curiousoftech hocamızın önerdiği Anker'i önerecektim. Bütçe 200 TL'yse birazcık daha koyup 20000 mAh'lığını almakta fayda var. Artık telefon bataryaları 5000-6000 mAh olduğundan 10000'lerde toplam doldurma sayısı düşük oluyor.
Cihazın iki modelini az biraz araştırdım ama PD 2.0 desteği yok galiba, bu durumda hızlı şarj desteği de sunmuyor anladığım kadarıyla. Yine de teşekkür ederim, farklı bir öneriniz var mıdır?

Düzenleme: Bu videoda 18 W (PD 2.0) desteğinin olduğu söylenmiş.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Cihazın iki modelini az biraz araştırdım ama PD 2.0 desteği yok galiba, bu durumda hızlı şarj desteği de sunmuyor anladığım kadarıyla. Yine de teşekkür ederim, farklı bir öneriniz var mıdır?

Düzenleme: Bu videoda 18 W (PD 2.0) desteğinin olduğu söylenmiş, sanırım bu cihazı satın alacağım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hızlı şarj desteği var. Hızlı şarj destekli bir adaptör ile şarj edildiğinde 5 saat gibi bir sürede şarj oluyor. Type-C girişi yok maalesef. Ben de bunu önerecektim. İndirimlerde 170 TL'ye düştüğünü görmüştüm bu ürünün.

Hızlı şarj desteği var. Hızlı şarj destekli bir adaptör ile şarj edildiğinde 5 saat gibi bir sürede şarj oluyor. Type-C girişi yok maalesef. Ben de bunu önerecektim. İndirimlerde 170 TL'ye düştüğünü görmüştüm bu cihazın.
Bir önceki mesajımı düzenliyordum ki mesaj attınız, şöyle ki;

Fakat burada ise 5V / 3A diyor: (Resmi sayfa değil ama içimde şüphe bıraktı)

Siz ne dersiniz?

Bir önceki mesajımı düzenliyordum ki mesaj attınız, şöyle ki;

Fakat burada ise 5V / 3A diyor: (Resmi sayfa değil ama içimde şüphe bıraktı)

Siz ne dersiniz?

Yanlış anlamışım. Ben powerbanki şarj ederkenki hızlı şarjdan bahsediyordum. Onun dışında telefonlarınızı hızlı şarj ile şarj edemiyor. Çıkışı dediğiniz gibi 5V-3A.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı