200 TL (+- 50 TL olabilir) civarı hızlı şarj desteği olan, Type-C soketli, 10000 mAh ve üzeri kapasitede bir taşınabilir şarj aletine (mümkünse takoz gibi olmayan) ihtiyacım var; öneride bulunanlara şimdiden teşekkür ediyorum.
Estağfirullah hocam siz dururken![]()
S-link IP-G22 20000 mAh Taşınabilir Şarj Cihazı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
S-link IP-G22 20000 mAh Taşınabilir Şarj Cihazı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Bir de @Evil Belief üstat baksın.
Hem satıcıya hem de markaya güvenemedim, yine de teşekkür ederim.![]()
S-link IP-G22 20000 mAh Taşınabilir Şarj Cihazı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
S-link IP-G22 20000 mAh Taşınabilir Şarj Cihazı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Bir de @Evil Belief üstat baksın.
Anker PowerCore Select 10000 mAh Taşınabilir Hızlı Şarj Cihazı, PowerIQ 12W+10W Çift Çıkışlı, Siyah, A1223 : Amazon.com.tr: Elektronik
Anker PowerCore Select 10000 mAh Taşınabilir Hızlı Şarj Cihazı, PowerIQ 12W+10W Çift Çıkışlı, Siyah, A1223 : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
Cihazın iki modelini az biraz araştırdım ama PD 2.0 desteği yok galiba, bu durumda hızlı şarj desteği de sunmuyor anladığım kadarıyla. Yine de teşekkür ederim, farklı bir öneriniz var mıdır?Estağfirullah hocam siz dururken
Ben de @curiousoftech hocamızın önerdiği Anker'i önerecektim. Bütçe 200 TL'yse birazcık daha koyup 20000 mAh'lığını almakta fayda var. Artık telefon bataryaları 5000-6000 mAh olduğundan 10000'lerde toplam doldurma sayısı düşük oluyor.
![]()
Anker PowerCore Select A1363 Hızlı Şarj 20000 mAh Powerbank Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Anker PowerCore Select A1363 Hızlı Şarj 20000 mAh Powerbank fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Anker PowerCore Select A1363 Hızlı Şarj 20000 mAh Powerbank özelliklerini incele, 1.099,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Cihazın iki modelini az biraz araştırdım ama PD 2.0 desteği yok galiba, bu durumda hızlı şarj desteği de sunmuyor anladığım kadarıyla. Yine de teşekkür ederim, farklı bir öneriniz var mıdır?
Düzenleme: Bu videoda 18 W (PD 2.0) desteğinin olduğu söylenmiş, sanırım bu cihazı satın alacağım.
Bir önceki mesajımı düzenliyordum ki mesaj attınız, şöyle ki;Hızlı şarj desteği var. Hızlı şarj destekli bir adaptör ile şarj edildiğinde 5 saat gibi bir sürede şarj oluyor. Type-C girişi yok maalesef. Ben de bunu önerecektim. İndirimlerde 170 TL'ye düştüğünü görmüştüm bu cihazın.
anker-tr.com
Bir önceki mesajımı düzenliyordum ki mesaj attınız, şöyle ki;
Fakat burada ise 5V / 3A diyor: (Resmi sayfa değil ama içimde şüphe bıraktı)
![]()
Anker PowerCore Select 20000 mAh Taşınabilir Şarj Aleti & Powerbank
Günlerce Süren Kesintisiz Güç IPhone 8'e 7gün, Galaxy S10 ve iPhone XS'e 5 gün, iPad Air 2'ye ise 1.5 gün yetecek gücü karşılar. Yüksek Hızlı Şarj Anker PowerIQ teknolojisi, cihazlarınız için optimize şarj sağlar. Yüksek Hızlı İki Çıkış Anker' in PowerIQ yüksek hızlı şarj teknolojisine sahip...anker-tr.com
Siz ne dersiniz?
İnsanlık hali, anlıyorum. Peki farklı bir öneriniz var mıdır?Yanlış anlamışım. Ben powerbanki şarj ederkenki hızlı şarjdan bahsediyordum. Onun dışında telefonlarınızı hızlı şarj ile şarj edemiyor. Çıkışı dediğiniz gibi 5V-3A.
İnsanlık hali, anlıyorum. Peki farklı bir öneriniz var mıdır?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.