200 TL R7 2700X ekran kartı önerisi

Cidden paranıza yazık ediyorsunuz RGB fan ve 8 çekirdeğe 500 TL fazla para verilmez bence hem yeni nesil bir işlemci var iken Ryzen 5 3600 alıp yanına daha iyi bir ekran kartı alın.

Bir de anakart ile uyumlu olması lazım PCI 3.0 uyumlu olması gerekir değil mi?

Doğru olsa bile ben zaten sadece görüntü almak istediğim için gerek yok. Şimdi Çin falan birkaç ay bekleme üstüne vergiler gerek yok.
En iyisi 300 liraya çıkıp almak. İkinci ele güvenemiyorum zaten eski kartlar bir de elimde kalmasın. Sizce bu kartların ömrü ne kadar? Sırf görüntü beni kaç yıl götürür?

Soğutucuymuş.

.

Ne kadar doğru bilmiyorum ama. (Soğutucuymuş)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

O kart yalan 1050 Ti 300 TL olmaz :D.

Birde anakart ile uyumlu olması lazım PCI 3.0 uyumlu olması gerekir değil mi?

Doğru olsa bile ben zaten sadece görüntü almak istediğim için gerek yok. Şimdi Çin falan birkaç ay bekleme üstüne vergiler gerek yok.
En iyisi 300 liraya çıkıp almak. İkinci ele güvenemiyorum zaten eski kartlar birde elimde kalmasın. Sizce bu kartların ömrü ne kadar? Sırf görüntü beni kaç yıl götürür?
Amaç görüntü almaksa 220TL bandına GT 210 da alınabilir. Sırf görüntü olarak bu kartlar bozulana kadar gider o konuda sorun yok 😀

PCI sürümü önemli değil. 2.0 da alabilirsiniz uyumlu olur.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı