200 TL sinyal genişleticisi önerisi

Sekosese

Centipat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Selamlar arkadaşlar. Evime Superonline 100 Mbit internet bağlatıyorum. Evim iki katlı ama modem aşağı katta kalmak zorunda, hat oradan çıkabiliyor bir tek. Evin orta notasını baz alarak üst kata bir sinyal çoğaltıcı almak istiyorum, 50-60 Mbit görsem yukarıda odamda yeterli. Bütçem 200 lira, önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendiniz kullandınız mı hocam ? nasıl bir mesafede ve oda konumda kullanıyorsunuz hız durumunuz nasıl oluyor bilgilendirirseniz sevinirim.
@rainman23
O model iğrenç ötesi, kronik sorunlu kötü bir model. Bağlantı yapması aşırı zor, bağlantı kurulduktan sonra da direkt kopuyor.
Öneriniz var mı hocam ?
Xioami wifi router pro olabilir 100 tl civarı fiyatı var. Ancak Wifi 5 desteklemez. Destekleyen modeli var ama ismini hatırlayamadım yine Xioami'nin. Onun fiyatı da 230 olması lazım.
Xiaomi'nin 100 liralık modemi için sinyali güçlendirdiği ama hızı ve pingi çok düşürdüğü yazıyor, uzaklaştım şuan için o modelden.

Hocam almayın o ürünü, cidden pişman olursunuz. Düzgün ürün gönderilen kişi sayısı sayılı. Kronik sorunlu bir ürün. Fabrika çıkışlı olarak sorunlu bu model. TP-Link ürünlerine bakın.

Hocam almayın o ürünü, cidden pişman olursunuz. Düzgün ürün gönderilen kişi sayısı sayılı. Kronik sorunlu bir ürün. Fabrika çıkışlı olarak sorunlu bu model. TP-Link ürünlerine bakın.
Dikkate alacağım hocam araştıma aşamasındayım, memnun kalmayıp iadeyle uğraşmak istemiyorum, teşekkür ederim önerileriniz için.

Selamlar arkadaşlar. Evime Superonline 100 Mbit internet bağlatıyorum. Evim iki katlı ama modem aşağı katta kalmak zorunda, hat oradan çıkabiliyor bir tek. Evin orta notasını baz alarak üst kata bir sinyal çoğaltıcı almak istiyorum, 50-60 Mbit görsem yukarıda odamda yeterli. Bütçem 200 lira, önerilerinizi bekliyorum.

Sinyal güçlendiriciler işine yaramaz senin router alıp yansıtıcı modunda modemden gelen sinyali yansıtman lazım ama Superonline'nin cihazları çok kötüdür ve sinyali alıcağın routera düzgün veremeyebilirler o yüzden ilk başta elindeki cihazı söylemeni öneririm ona göre öneri yapmak daha iyi olacaktır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı