200 TL SSD Tavsiyesi

Sata 2 kulanıcağım o zaman hızlı olmaz mı? sata 3 kadar kaç saniye fark eder.Sata 2 ve sata 3 Yüklemelerde vb şeylerde.

Dosyaları daha yavaş bilgisayara yazarsın ve dosyaları daha yavaş başka bir yere kopyalarsın fakat açılış hızı ve kapanış hızında bir fark olmaz.

Son düzenleme:
Pclerde en yavaş donanımlardan biri geleneksel mekanik hd'ler dir.
Mekanik HD'den SSD ye geçince şimdiye kadar niye almamışım diyeceksin.
Bende toshiba loptop var ona almıştım ve desteği sata2 olduğundan sata2 de çalıştı. Bariz şekilde pc nin hızı uçtu.Eskiden çok pahalılardı her geçen gün ucuzluyor. SSD nin en dandiği bile eski HD lerden hızlıdır.Kendi içinde kıyaslayacak olursak önemli olan maddeleri;
1.)SSD nin erişim süresi.
2.)4K okuma ve yazma hızıdır.
3.)Rasgele okuma ve yazma hızı.
Kurduğun program oyun gibi ve windowstaki kurulan dosyaların çoğu özellikle system32 içindekiler .dll gibi dosyalar 4k boyutundadır.
Üretici firmaların çoğu burs speed olan maximum hızı belirtirler.
Örneğin, 550 okuma 520 yazma gibi.Asıl önemli olan devamlı okunan ve yazılan dosyalar olan 4 k boyutundakilerin sonucudur.
Ha ben video falan kopyalayıp yazacağım dersen yukarıda belirttiğim gibi çoğu arkadaşın tavsiyelerinden uygun olan birisini alabilirsin. Her markanın yazma ve okuma değerlerini bilmiyorum. Nette araştırırsan tablo halinde pek çok liste bulabilirsin.

Kolay Gelsin...

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı