A Aleeyy Decapat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2022 #1 Arkadaşlar iyi gunler. Ortalama 150 liraya USB Ethernet donusturucu ariyorum ama bakarsin 200'e falan daha F/P vardir cikabilirim. Ne onerirsiniz? Teşekkürler.
Arkadaşlar iyi gunler. Ortalama 150 liraya USB Ethernet donusturucu ariyorum ama bakarsin 200'e falan daha F/P vardir cikabilirim. Ne onerirsiniz? Teşekkürler.
pear01 Decapat Katılım 14 Ağustos 2022 Mesajlar 329 Çözümler 1 26 Ağustos 2022 #2 Ancheyn USB 3.1 Type C Hub Ethernet 3 Port Çevirici Dönüştürücü Adaptör 4693 : Amazon.com.tr: Bilgisayar Ancheyn USB 3.1 Type C Hub Ethernet 3 Port Çevirici Dönüştürücü Adaptör 4693 : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr
Ancheyn USB 3.1 Type C Hub Ethernet 3 Port Çevirici Dönüştürücü Adaptör 4693 : Amazon.com.tr: Bilgisayar Ancheyn USB 3.1 Type C Hub Ethernet 3 Port Çevirici Dönüştürücü Adaptör 4693 : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr
Cengizhan DOLAK Hectopat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 554 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2022 #3 Kendi kullandığımı öneriyorum. Amazon.com.tr
A Aleeyy Decapat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2022 #4 Cengizhan DOLAK dedi: Kendi kullandığımı öneriyorum. Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Bende Trendyol'dan bunu eklemistim sepete, ping sabit kalıyor mu? Bir de download kacı goruyor?
Cengizhan DOLAK dedi: Kendi kullandığımı öneriyorum. Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Bende Trendyol'dan bunu eklemistim sepete, ping sabit kalıyor mu? Bir de download kacı goruyor?
Cengizhan DOLAK Hectopat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 554 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2022 #5 Aleeyy dedi: Bende Trendyol'dan bunu eklemistim sepete, ping sabit kalıyor mu? Bir de download kacı goruyor? Genişletmek için tıkla... Ethernetten aldığım performansı almıştım ama çok uzun süreli kullanmadım ben 1 ay falan kullandım sonra PC topladım
Aleeyy dedi: Bende Trendyol'dan bunu eklemistim sepete, ping sabit kalıyor mu? Bir de download kacı goruyor? Genişletmek için tıkla... Ethernetten aldığım performansı almıştım ama çok uzun süreli kullanmadım ben 1 ay falan kullandım sonra PC topladım