200 TL USB Kulaklık mı Jaklı Kulaklık mı ?

oyuncu2323

Hectopat
Şu anda Snopy Rampage SN-R3 kulaklık kullanıyorum. Birikmiş 200 TL param var. Yakında kulaklığı değiştirebilirim. Aklıma birkaç sorun takıldı. Şimdi benim anakartım 7+1 kulaklıkları destekliyor mu, jaklı bir 7+1 kulaklık kullanıp dahili ses kartlı USB'li bir kulaklıktan daha iyi bir performans alabilir miyim? Eğer anakartımın 7+1 ses kartı yoksa dahili ses kartlı 7+1 USB kulaklık mı alayım ? Yoksa bu 10 - 15 liraya satılan dönüştürücüleri alsam bi faydası olur mu ? Biraz uzun ve karışık olmuş olabilir. Umarım derdimi anlatabilmişimdir. Cevaplarınızı bekliyorum.

Anakartım : P5KPL-CM | Motherboards | ASUS Global

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartın 8 kanallı ses desteği veriyor(Yani 7+1 destekler). ₺200 gibi bir fiyata jacklı 7+1 kulaklık olduğunu sanmıyorum. Usb olarak virtual 7+1 var fakat onlarda kendi ses kartlarını beraberinde getirirler(Ses kalitesi nasıl bilmiyorum ama iyi bir şey bekeme. Ayrıca gerçek 7+1 kalitesini de bulamazsın sanallaştırılmış bir ses alırsın virtual 7+1 de). Tavsiye olarak vazgeç 7+1 sevdasından :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı