200 TL'ye Ram, SSD veya monitör

Arkadaşlar tamam dün fazla uyumadım:) ama SSD hakikaten gereksiz. Önemli olan sistem bütünlüğü. Adam gitsin dünyanın en iyi, en pahalı sistemini kursun ama sistem bütünlüğünü sağlayamazsa sistem yavaş çalışır. Örneğin benim sistemim: i-3 2100 3.1 GHz, ASUS P8H61 M-LX, 4 GB 1333 MHz Kingston RAM, Seagate Barracuda HDD, ama şu anda sistem bütünlüğü sağlandığından dolayı sistem açılış hızım "7 saniye" hanginizin SSD'si bu hıza ulaştı?

Sen galiba Son BIOS zamanından bahsediyorsun. SSD'ler her zaman HDD'lerden daha hızlı olur. Sen o 7 saniyede açılıyor dediğin sisteme SSD takarsan %100 daha hızlı açılır. Bunu sana garanti ediyorum.
Galiba söylediğimi anlamadın. Benim bilgisayarım son model anakarta SSD'ye ya da işlemciye sahip değil. Benim bilgisayarımda HDD var. Anlatmak istediğim sistem bütünlüğü sağlanırsa sistem uçar. Elbette SSD HDD'den hızlıdır. Ama sen Intel işlemciyi AMD anakarta tak o zaman sistem bütünlüğü bozulur ve sistem çok yavaş çalışır:)

Arkadaşlar tamam dün fazla uyumadım:) ama SSD hakikaten gereksiz. Önemli olan sistem bütünlüğü. Adam gitsin dünyanın en iyi, en pahalı sistemini kursun ama sistem bütünlüğünü sağlayamazsa sistem yavaş çalışır. Örneğin benim sistemim: i-3 2100 3.1 GHz, ASUS P8H61 M-LX, 4 GB 1333 MHz Kingston RAM, Seagate Barracuda HDD, ama şu anda sistem bütünlüğü sağlandığından dolayı sistem açılış hızım "7 saniye" hanginizin SSD'si bu hıza ulaştı?

Galiba söylediğimi anlamadın. Benim bilgisayarım son model anakarta SSD'ye ya da işlemciye sahip değil. Benim bilgisayarımda HDD var. Anlatmak istediğim sistem bütünlüğü sağlanırsa sistem uçar. Elbette SSD HDD'den hızlıdır. Ama sen Intel işlemciyi AMD anakarta tak o zaman sistem bütünlüğü bozulur ve sistem çok yavaş çalışır:)

Ben çalışacağını zannetmiyorum. Sen önce sistem de uyumluluk dediğimiz durumu öğrenmelisin.

958DBF77A56469130952DC716AE2B632.jpg

O paranın üstüne biraz daha eklenip 21,5 inç 1080p monitor al derim.

Dediğin doğru ama Intel işlemciyi AMD anakarta takmayı başaran birini tanımadığım kesin. :)

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı