200 TL'ye Ram, SSD veya monitör

Şu yorumlarıma cahil cahil cevap veren iki arkadaşa sesleniyorum:
Galiba sistemde uyumluluğu çözdünüz var mısınız yarın saat 12:00'da sistem açılış hızlarımızın videosunu benim "Diğer Konu Dışı" bölümünde paylaşalım. O zaman görürüz cahili.

Not: Videolarda kasanın içi de çekilecektir. Böylece hile yapılamaz.

Monitör almalısın sonra para geçincede SSD almalısın çünkü artık çoğu monitör 1920 1080 bunu aldıktan sonrada SSD alırsın tam olur monitörle yüksek çözünürlük olmadan SSD ne yapsın :D Sonra SSD alırsınız.

En iyisi 800×600 tüplü monitör alayım, performansın dibine vururum. Ne dersiniz? :mad:

Monitör alırsan oyunlarda alacağın performans düşecek. Aşağıdaki grafiklere dikkatli bakarsan monitör çözünürlüğü arttıkça aldıkları FPS değerlerinin düştüğünü göreceksin. Şu anda kullandığın monitörle oyunların grafik ayarlarını köklüyorsundur fakat FullHD çözünürlüklü bir monitör alırsan bazı oyunları kökleyemezsin ve ilerideki oyunlarda daha düşük oynarsın.

crysis3_1600_900.gif
crysis3_1920_1080.gif

bf3_1600_900.gif
bf3_1920_1080.gif

metro_lastlight_1600_900.gif
metro_lastlight_1920_1080.gif

Monitörün gittiği yere kadar kullan. Benim monitörüm 1280x1024 çözünürlükte idi , geçen Cuma tamamen monitör öldü o yüzden daha yeni aldım monitörümü. Eğer 100-200TL'ye monitör alacaksan hiç almanı tavsiye etmem, alacağın monitör 2.sınıf eski teknoloji olacaktır. Kaliteli bir monitör almak istiyorsan şöyle en az 400-500TL'yi gözden çıkartman lazım.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı