200 TL'ye SSD önerisi

Son düzenleme:
M2 ssdler 3000/3000 hatta daha yüksek hızlar sunabiliyor. Dönüştürücü ile çok rahat bu hızları alırsın ama sata ssdler 6gbps ile sınırlı.
Hocam yalnız önceki yorumlarda belirttiğim anakartın sadece 1 adet pcie portu var. Yani oraya da ekran kartı gelecek. Peki pci portuna bir dönüştürücü ile bağlanır mı?
Adata SU800 3D NAND 2.5" Sata 3.0 Ssd Disk 128GB ASU800SS-128GT-C 955658 Adata | Trendyol Bir de bu SSD nasıldır? Hızı vs.

Anakartında 2 tane daha pcie portu var siyah olarak. ADATA, XPG, James Donkey bana kalırsa ucuz etin yahnisi hesabı sorun yaşayan kişi sayısı çok. 215 liram var diyorsun Crucial almani tavsiye ederim.
Crucial sorun çıkaran bir firma. ( SSD konusunda )
Aslında bende kaliteli olduğunu düşünüyordum ama 1-2 gün önce forumda sorun yaşayan bi kaç kişi vardı. Hız ile alakalı.

Anakartında 2 tane daha pcie portu var siyah olarak. ADATA, XPG, James Donkey bana kalırsa ucuz etin yahnisi hesabı sorun yaşayan kişi sayısı çok. 215 liram var diyorsun Crucial almani tavsiye ederim.
Hocam zaten sizin dediğiniz o siyah olanlar pcie değil pci portu. Pcie portu olan mavili. Galiba SU800 128GB alacağım.

Arkadaşlar arkadaşıma en fazla 215 TL'ye kadar SSD önerisi istiyorum. En hızlı okuma ve yazma süresi olan olursa iyi olur. Bilgisayar açılış hızı vs. bunlara takılan biri çünkü. Şimdiden yardım eden, etmeyen herkese teşekkürlerimi sunarım.

Hocam SSD konusunda en iyisi Toshiba çünkü OCZ'yi satın aldı. Ancak; 280 lira civarı falan en düşük 240 GB olanı, sataya bağla hiç farketmez sıkıntı olmaz. İhtiyacını fazlasıyla karşılayacaktır. Toshiba pahalı gelirse; gerisi çok önemli değil :) okuma/yazma hızı ve fiyatından dolayı aşağıdakini tercih edebilirsin.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı