200 TL'ye VDS önerisi

keerrooosss

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlarla 7 kişiyiz LGS'den sonra rahat rahat oynamak için kişi başı 30 lira vererek rahat rahat Minecraft oynayabileceğimiz bir şey istiyoruz. Güvenilir bir site var mı veya o sitede önerdiğiniz paket?

saganetwork.net
keyubu.com
nacsshost.com

üçününden de vds satın aldım ve denedim istersen kalite ve hız olarak anlatabilirim.

Anlatın hocam benim için en önemli şey destek bir sorun olduğunda destek verecekler mi?
Nacsshost'un whatsapp desteği mevcut
Saganetwork desteklere biraz geç cevap veriyor ve çalışma saatleri çok dar
keyubu
'nun 4 sene önceki destek sistemine göre 1-2 saat içerisinde cevap verdiklerini biliyorum öğlen saatlerine göre ama güncel sistemde nasıl bir yol izliyor bilmiyorum.
Rabisudan da sunucu almıştım hazır anlatmışken onu da söyleyeyim.
Rabisudan minecraft sunucusu ve ayrıca senelik olarak web hosting almıştım.

Hosting bana biraz sıkıntı yaşattı bazen rabisunun kendi sitesinde dolayısıyla da benim sitemde giriş sorunları vb. host sorunları yaşadım.
Minecraft sunucusunda ise sıkıntı vds alacağımı düşünürken web panelli yönetim sistemi vermeleriydi. Alırken sorun veya iyi okuyun seçeneklerde Uzak masaüstü bağlantısını kontrol edin.
Rabisunun destek sistemi de yine 1-2 saat içinde ortalama bir cevap alabiliyorsunuz

nacsshost'un WhatsApp desteği mevcut.
saganetwork desteklere biraz geç cevap veriyor ve çalışma saatleri çok dar.
Keyubu
'nun 4 sene önceki destek sistemine göre 1-2 saat içerisinde cevap verdiklerini biliyorum öğlen saatlerine göre ama güncel sistemde nasıl bir yol izliyor bilmiyorum.
Rabisu'dan da sunucu almıştım hazır anlatmışken onu da söyleyeyim.
Rabisu'dan Minecraft sunucusu ve ayrıca senelik olarak web hosting almıştım.

Hosting bana biraz sıkıntı yaşattı bazen Rabisu'nun kendi sitesinde dolayısıyla da benim sitemde giriş sorunları vb. host sorunları yaşadım.
Minecraft sunucusunda ise sıkıntı VDS alacağımı düşünürken web panelli yönetim sistemi vermeleriydi. Alırken sorun veya iyi okuyun seçeneklerde uzak masaüstü bağlantısını kontrol edin.
Rabisu'nun destek sistemi de yine 1-2 saat içinde ortalama bir cevap alabiliyorsunuz

Teşekkürler hocam.

Destek konusu önemliyse sizin için, net olarak guvenhost önerimdir. Kesinlikle şaşmayın inanılmaz iyi destekleri var gece 2 de bile WhatsApp'dan cevap verdikleri oldu ve anında cevap veriyorlardı. Kesinlikle güvenhost önerimdir. Keyubu'da denedim ama desteği yavaş ve ücretliydi.

Hallettim bile hocam.

Geri
Yukarı