Hocam ac1200 de felaket bi indirim varmış(!).Tenda U3 Wireless 300Mbps Mini Adaptör, Siyah
Bütçe artarsa Wifi 5 olarak bunu öneririm.
Ac1200 Mbps Dual Band USB 3.0 Adaptör Kablosuz Wi-Fi Alıcı Fiyatları ve Özellikleri
İndirim oranı saçmalık tabi ancak kesinlikle f/p ürünü fiyatı çok iyi.Hocam ac1200 de felaket bi indirim varmış(!).
Ne yaptınız hocam alete? Sorun olmaz. Hangisini alacaksınız?Hocam aynısı vardı bu hale geldi o yüzden sorun olur mu?
Ne yaptınız hocam alete? Sorun olmaz. Hangisini alacaksınız?
Elektronik: Dual band Wi-Fi ve Bluetooth 4.2 kablosuz adaptör 140 TL Ben 118 TL' ye almıştım Tosla ile ama şu anda 203 TL. Tosla ile alırsan da 183 TL' ye geliyordu. Bunu alsan daha mantıklıydı ama hayırlı olsun.Hocam AC1200 olanı aldım sipariş ettim çok teşekkürler.
Hocam annem alıcaktı n11 veya hepsiburada veya trendyol olsun demişti.Elektronik: Dual band Wi-Fi ve Bluetooth 4.2 kablosuz adaptör 140 TL Ben 118 TL' ye almıştım Tosla ile ama şu anda 203 TL. Tosla ile alırsan da 183 TL' ye geliyordu. Bunu alsan daha mantıklıydı ama hayırlı olsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.