Benimki bundan daha iyi. Şu an bile kullanıyorum. 6-7 yıl olmuştur alalı. 25 liraya aldım. Bunun başka modeli de var onu da 75 liraya aldım. Kullanıp da konuşuyoruz burada.Inca falan almayın. Taş gibi klavye:
Benimki bundan daha iyi. Şu an bile kullanıyorum. 6-7 yıl olmuştur alalı. 25 liraya aldım. Bunun başka modeli de var onu da 75 liraya aldım. Kullanıp da konuşuyoruz burada.Inca falan almayın. Taş gibi klavye:
25 liraya klavyeBenimki bundan daha iyi. Şu an bile kullanıyorum. 6-7 yıl olmuştur alalı. 25 liraya aldım. Bunun başka modeli de var onu da 75 liraya aldım. Kullanıp da konuşuyoruz burada.![]()
Şimdi 200 lira olanın hemen hemen aynısı. O zamanlar yıl 2016 falandır belki ama. Çok da normaldi bu fiyatlar.25 liraya klavye))
şimdi 25 liraya termal macun bile yokŞimdi 200 lira olanın hemen hemen aynısı. O zamanlar yıl 2016 falandır belki ama. Çok da normaldi bu fiyatlar.
75 liraya aldığımı da 2020'de almışımdır.şimdi 25 liraya termal macun bile yok![]()
Olsun Almanya bizi kıskanıyor(!)75 liraya aldığımı da 2020'de almışımdır.![]()
Hocam 3 yıl kullanmıştım, 1 sorun çıkartmamıştı![]()
GameNote KB866L Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameNote KB866L Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote KB866L Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 412,73 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Trust GXT 830 önerecektim o da 309 lira olmuş, GameNote KB487L ise stokta yok.
@382019 hocam attığın klavye berbat bir klavye, alınmaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.