2000-2200 TL oyuncu kulaklığı önerisi

Anakartın ses kartı iyiyse sıkıntı değil. Çok kasmaya gerek yok. Rahatlık açısından V2X tercih edilir.

Rahatlık açısından daha iyi olduğu ne malum? Ses kartının iyi olup olmadığını bilmiyoruz.

Rahatlık açısından daha iyi olduğu ne malum? Ses kartının iyi olup olmadığını bilmiyoruz.

Anlatamadım herhalde. B450-A320 kartlarının bile ses kartı yeterli bu kulaklık için. Çevremdeki 4 kişi arasında kullanıp yorumlayanlar oldu ve v2X'i tercih ettiler, ben de tercih ederim bunlar arasında. İlla benim önerdiğim olacak diyorsan sabaha kadar övebilirsin kulaklığını.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam forumda bayağı kullanan var bu kulaklığı ve fiyatına göre çok olumsuz yorumlarda yapılmadı.

Zamanında çok kişi aldı çünkü, ben de biliyorum bayağı kullananın olduğunu.
1 Yıl sonra patlıyor çoğu, ses kartı olmadan kötü olduğu anlaşılınca önerilmemeye başlandı.
H9 karşısında bir rakip değil.

Anlatamadım herhalde. B450-A320 kartlarının bile ses kartı yeterli bu kulaklık için. Çevremdeki 4 kişi arasında kullanıp yorumlayanlar oldu ve v2X'i tercih ettiler, ben de tercih ederim bunlar arasında. İlla benim önerdiğim olacak diyorsan sabaha kadar övebilirsin kulaklığını.

Bence öven sensin, A320 en kötülerinden biri, yeterli diyorsun.
Yeterli falan değil, yeterli olsa ses kartı olmadan kötü demeyiz. H9 karşısında mı ettiler? Yüksek ihtimal hayır.
Edebilirsin, bu kötü olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

Yeni konular

Geri
Yukarı