2000-2500 TL arası Gaming mouse önerisi

Bütçe
2000-25000
Hocam bilmiyorum ama her gün kontrol edin linke girip kontrol edin aceleniz yoksa 1 ay içinde gelir stoka tahminim aceleniz varsa VXE R1 Wireless Mouse alın gitsin ama yoksa beklemenizi tavsiye ederim.

Bu arada tutuş şekli ve el boyutunuzu yazar mısınız?

Claw, el boyutunu bilmiyorum kaleci eldiveninde 8.5 numara kullanıyorum.

VXE MAD R Wireless Mouse stok bitmiş stok gelince düşünmeden bunu alın 1 hafta önceye kadar vardı bu fiyata alabileceğiniz en iyi faredir.
Hocam bu mouse'un bu kadar çok önerilmesinin sebebi nedir? O fiyata razer ve logitech de alınabiliyor wireless ve kötü modeller değiller. Sensörü için iyi deniyor ama muhtemelen hemen hepimiz günlük oyun oynayan insanlarız düşük malzeme kalitesini sırf sensörü iyi diye göz ardı etmek bana pek mantıklı gelmiyor açıkcası. Bu kadar övülmesinin sebebini merak ediyorum var mıdır yorumun?

Hocam bu farenin bu kadar çok önerilmesinin sebebi nedir? O fiyata Razer ve Logitech de alınabiliyor Wireless ve kötü modeller değiller. Sensörü için iyi deniyor ama muhtemelen hemen hepimiz günlük oyun oynayan insanlarız düşük malzeme kalitesini sırf sensörü iyi diye göz ardı etmek bana pek mantıklı gelmiyor açıkçası. Bu kadar övülmesinin sebebini merak ediyorum var mıdır yorumun?

Logitech Razer adamakıllı şarjlı hafif kroniksiz mouse olması için cepten 4K göze almalısın ve bu fareleeri forumda çoğu insan kullanıyor bir sorunla karşılaşan görmedim. Ve G305 SteelSeries Aerox 3 Wireless gibi mouselerin kronik sorunları var.

Logitech Razer adamakıllı şarjlı hafif kroniksiz mouse olması için cepten 4K göze almalısın ve bu fareleeri forumda çoğu insan kullanıyor bir sorunla karşılaşan görmedim. Ve G305 SteelSeries Aerox 3 Wireless gibi mouselerin kronik sorunları var.
Bilindik markalardan 4-5k gözden çıkarmak gerekiyor o konuda katılıyorum. O zaman tüm olayı fiyatına göre çok iyi bir performans veriyor olması olarak anladım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı