2000-2500 TL Arası Öneri

zeulxl

Kilopat
Katılım
8 Ocak 2014
Mesajlar
9
Arkadaşlar tekrar merhaba. Bilen vardır belki yaklaşık 5 ay önce gereksiz bir konu açmıştım 1 yıl sonrası için pc önerisi diye. Kriterlerim değişti ve tekrar konu açıyorum ama bu sefer en fazla 1-2 ay sonrası için bir gaming laptop önerisi istiyorum. Aklımda Monster ABRA A7 yada Monster W350SKQ var ama önerilerinize de açığım ne almalıyım f/p olarak genel olarak bf3 multiplayer (64 kişide highde çalıştırırsa güzel olur), simcity, bf4, cod ghost vb oyunları oynuyorum ve bunları kaldırabilecek bir sistem banada yeter. İ7 olmasını tercih ederim render vb yapmayı düşünüyorum ve en azından 1tb harddisk olursa çok güzel olur fiyat en fazla 100 tl artarsa uygundur daha fazlasını bu aralar karşılayamayabilirim. Tüm öneri yapanlara teşekkür ediyorum.
 
Sistem toplama olayını istemiyorum ya bu aralar evde fazlao lamıyorum sürekli hareket halinde olmam lazım render için bu bile yeterde artar ama bazıları mse ge70 vb diyorlardı onun fiyatını hatırlamıyorum tam olarak sorayım dedim şuan tüm işlerimi karşıladığım sistemim:

glrYr5.png

9Xara5.png


Bunlar şuan beni idare ediyolar o kadarda mükemmel bir sistem olmasına gerek yok yeterki her oyuna girerken acaba arkada açık bir program varmıdır kapatsam fps 1-2 artarmı diye düşünmek zorunda kalmayayım yeter.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı