2000-2500 TL arası oyun bilgisayarı toplama

Sen ona koymayı unuttum desene ^^. Müneccimmiyiz biz nasıl anlayabiliriz RAM konulmayınca 4Gb baz alınması gerektiğini --".

R9 290, Gtx 760'ı havada tokatlar.

Keşke sadece tokatlasa havada bildiğin tec....... eder.

Ram olmadan çalışan sistem de gördük hadi hayırlısı. Sizler Technopat'ın geleceğisiniz. Emin adımlarla ilerliyoruz.

Son düzenleme:
Lütfen tartışmayın buradaki amacımız insanlara yardımcı olmak herkes istedigi tavsiyeyi verebilir hiç kimse hiçkimsenin sistemine karışamaz.

Lütfen tartışmayın buradaki amacımız insanlara yardımcı olmak herkes istedigi tavsiyeyi verebilir hiç kimse hiçkimsenin sistemine karışamaz.
Haklısın R9 290 alınabilirken R9 280x önerip yanlış yönlendirme yapanlara hatta çalışmayacak sistem önerenlere karışmamalıyız.

Tamam sizin amacınız daha iyi bir sistem toplama ancak ekran kartının cipseti daha yüksek olsa bile sogutması iyi olmadıkça birçok sorun çıkaracaktır aynı kartı arkadaşım kullanıyor ve çok şikayetçi sizde bu durumu kabullenin aşırı ısınma ve gürültü sorunu var. belki bütçeyi biraz daha yükseltebilirse aynı kartın başka modelini alabilir gönül rahatlıgıyla.

Bu forumda bir arkadaş Asus Gtx 780 Ti DirectCu 2 aldı ve sorunlu çıktı. Şimdi Asus dandik bir markamı oldu ? Hayır. Demek istediğim arada çürük yumurta çıkabilir. PowerColor gayet iyi güvenilir bir markadır.

Dediginiz gibi olsun ben sadece demek istedimki sogutması iyi degil ve gürültü yapıyor ancak perfromans bakmından çok iyi sizin dediginiz gibi birde ben torrent formundan buraya geldim moderatördüm ve bıraktım torrent formunda 60'a aşkın kişi asus kartları kullanıyor hepsi çok memnun nvidia kartlar sıralamasınıda şöyle belirtiyim BİR (EVGA) 2 (ASUS) 3 (MSİ) 4 (ZOTAC) sizde bu sıralamaya hak vereceksiniz umarım.

Bu forumda da bir sürü PowerColor kullanan var ve memnun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…