2000-2500 TL arası SSD Önerisi

muhittin uzun

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar 2000-2500 TL arasında 1TB M.2 SSD önerilerinizi bekliyorum. Çoğunlukla oyun oynayacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence Samsung 970 EVO Plus alabilirsin fiyatı da bayağı iyi 1 TB ve okuma hızı 3500 MB yazmada 3300 MB ideal bir SSD bence alabilirsin.

g2 gayet iyi bir SSD. İçinde DRAM'i de var.

Buna bu fiyatı verene kadar üstüne 700 daha koy 970 EVO Plus al her yönden daha iyi okuma hızı 1400 daha fazla yazmada 1600 daha fazla bence iyi bir öneri değil.

Kingston KC3000 ve Renegade modelleri şu an 3000₺ civarında. İndirime girdiği zaman 2700₺'yi görür. SSD alırken DRAM özelliği olmasına dikkat edin. Örneğin 1900₺'ye Kingston NV serisi alınmaz vs.
@ShineJs bir sebep yazsaydın bari.
Teşekkürler dram diye bir şeyin varlığından haberim yoktu yeni öğrendim. O modellerin indirime girmesini bekleyecek vaktim de var. Yukarıda g2 adında işlemci önerilmiş drami mevcut olarak fakat okuma yazma hızları aşırı düşük geldi bana.

Bence Samsung 970 EVO Plus alabilirsin fiyatı da bayağı iyi 1 TB ve okuma hızı 3500 MB yazmada 3300 MB ideal bir SSD bence alabilirsin.

Buna bu fiyatı verene kadar üstüne 700 daha koy 970 EVO Plus al her yönden daha iyi okuma hızı 1400 daha fazla yazmada 1600 daha fazla bence iyi bir öneri değil.
Oyun oynayacak birinin ikisi arasında fark göreceğini sanmıyorum. Para var diye harcanmak zorunda değil kullanım amacı zaten belirtilmiş. Model kötü ya da kronik sorunu olan bir model de değil.

G2 güzel bir SSD lakin bütçe zorlanmıyorsa KC3000 ve Renegade gibi SSD'ler tercih edilir tabi ki. Üstteki arkadaşın dediği doğru. Gündelik kullanımda G2 ile KC3000 arasındaki farkı hissetmezsiniz. Lakin PS5 ile birlikte PC'ye çıkan ve hızlı SSD destekleyen oyunlar artacaktır illa. Bunun dışında optimizasyonu kötü olduğu için güçlü SSD isteyen oyunlarda olabiliyor. O yüzden tercih edilebilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı