2000-2500 TL Ekran Kartı Önerisi

@mstfaozder FPS oyunlarında grafikleri kısarak daha da FPS'i yükseltirim de ondan sonra monitör ve kasada almam gerekiyor o yüzden bütçeyi fazla aşmamak istiyorum ama karşılığını bana şu an ve ilerleyen senelerde fazlasıyla verecekse aşacağım.

@mstfaozder FPS oyunlarında grafikleri kısarak daha da FPS'i yükseltirim de ondan sonra monitör ve kasada almam gerekiyor o yüzden bütçeyi fazla aşmamak istiyorum ama karşılığını bana şu an ve ilerleyen senelerde fazlasıyla verecekse aşacağım.
Sana fazlasıyla verir. Emin olabilirsin. GTX 970 bile yıl olmuş 2020 hala şu anki oyunları zevk verir derece de oynayabiliyor. Monitör ve kasa fiyatını belirt öneririm. Renk ve görüntü mü istiyorsun tepkime süresi mi önemli? Rekabetçi oyunlar mı oynanacak, film izleyecek misin? Kasa için bütçen ne PSU da gerekiyor mu? Belirt.

@mstfaozder dostum ona da şöyle söyliyim kasa ve PSU olarak ikisi için toplam 1000TL'ye kadar alabilirim almışken sağlamanı almak istiyorum zaten fark ettiysen hepsini 2-3 ayda toplayıp yeni PC toplamış olucağım. Tek tek almak biraz zordu bende aylara bölerek alayım dedim.
Monitör olarak da rekabetçi oyunlar oynuyorum yani genel olarak oyun için alacağım.

Bence MSI Mag Forge 100M, Aerocool Airhawk Duo ve Gigabyte P650B alıp yatırımın diğer şeylere yok ben kasaya daha fazla para ayırmak istiyorum derseniz P400A alınabilir.
Monitör alınacaksa ayrı bir konu açabilirsiniz.

Son düzenleme:
@mstfaozder dostum monitörün fıyatı çok iyi ve Hertz'i oldukça yüksek çok uygun gözüküyor. PSU konusunda şu an benim PSU https://www.hepsiburada.com/aerocool-730w-12cm-fanli-aktif-pfc-power-supply-ae-e85-730-pm-bd100713 bu değiştirmeye gerek var mı? Bir de kasa yeri boş kalmış ama şahsen ben cooler Masterbox MB511 düşünüyorum.

@Sylveon dostum önerin için teşekkürler ben MSI MAG force 101M ve cooler Masterbox MB511 arasında kaldım sence hangisini tercih etmek daha mantıklı olur?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı