Benim attığım 2060 Super modeli, 2060 dan daha performanslı bir kart. Ve fiyatı bayağı düşmüş. Bunu alın kesinlikle. Elinizdeki sisteme bu kartı alırsanız her şey Ultra 130 FPS alırsın.
@mstfaozder fiyat olarak biraz aşıp alabilirim FPS değeri de çok cezbedici ama şu an alma imkanım yok 1 aya alacağım ama kesinlikle not aldım CoD Warzone'da bana 130'u gösterecekse tamamdır .
@mstfaozder FPS oyunlarında grafikleri kısarak daha da FPS'i yükseltirim de ondan sonra monitör ve kasada almam gerekiyor o yüzden bütçeyi fazla aşmamak istiyorum ama karşılığını bana şu an ve ilerleyen senelerde fazlasıyla verecekse aşacağım.
@mstfaozder FPS oyunlarında grafikleri kısarak daha da FPS'i yükseltirim de ondan sonra monitör ve kasada almam gerekiyor o yüzden bütçeyi fazla aşmamak istiyorum ama karşılığını bana şu an ve ilerleyen senelerde fazlasıyla verecekse aşacağım.
Sana fazlasıyla verir. Emin olabilirsin. GTX 970 bile yıl olmuş 2020 hala şu anki oyunları zevk verir derece de oynayabiliyor. Monitör ve kasa fiyatını belirt öneririm. Renk ve görüntü mü istiyorsun tepkime süresi mi önemli? Rekabetçi oyunlar mı oynanacak, film izleyecek misin? Kasa için bütçen ne PSU da gerekiyor mu? Belirt.
@mstfaozder dostum ona da şöyle söyliyim kasa ve PSU olarak ikisi için toplam 1000TL'ye kadar alabilirim almışken sağlamanı almak istiyorum zaten fark ettiysen hepsini 2-3 ayda toplayıp yeni PC toplamış olucağım. Tek tek almak biraz zordu bende aylara bölerek alayım dedim.
Monitör olarak da rekabetçi oyunlar oynuyorum yani genel olarak oyun için alacağım.
Bence MSI Mag Forge 100M, Aerocool Airhawk Duo ve Gigabyte P650B alıp yatırımın diğer şeylere yok ben kasaya daha fazla para ayırmak istiyorum derseniz P400A alınabilir.
Teknik Özellikler Ürün Adı : Aerocool Airhawk Duo Kasa Rengi : Siyah Kasa İç Boyası : Siyah Kasa Tipi : Mid Tower Desteklenen Anakart Tipi : ATX, Micro-ATX, Mini-ITX Güç Kaynağı Konumu : Altta Fan Yuvası : 8 x 12cm veya 5 x 12cm ve 2 x...
@Sylveon dostum önerin için teşekkürler ben MSI MAG force 101M ve cooler Masterbox MB511 arasında kaldım sence hangisini tercih etmek daha mantıklı olur?