- Makaleler
- 3
Benim attığım 2060 Super modeli, 2060 dan daha performanslı bir kart. Ve fiyatı bayağı düşmüş. Bunu alın kesinlikle. Elinizdeki sisteme bu kartı alırsanız her şey Ultra 130 FPS alırsın.
Verir.@NekiWhite FPS oyunlarında grafikleri kısarak daha da FPS'i yükseltirim de ondan sonra monitör ve kasada almam gerekiyor o yüzden bütçeyi fazla aşmamak istiyorum ama karşılığını bana şu an ve ilerleyen senelerde fazlasıyla verecekse aşacağım.
Sana fazlasıyla verir. Emin olabilirsin. GTX 970 bile yıl olmuş 2020 hala şu anki oyunları zevk verir derece de oynayabiliyor. Monitör ve kasa fiyatını belirt öneririm. Renk ve görüntü mü istiyorsun tepkime süresi mi önemli? Rekabetçi oyunlar mı oynanacak, film izleyecek misin? Kasa için bütçen ne PSU da gerekiyor mu? Belirt.@NekiWhite FPS oyunlarında grafikleri kısarak daha da FPS'i yükseltirim de ondan sonra monitör ve kasada almam gerekiyor o yüzden bütçeyi fazla aşmamak istiyorum ama karşılığını bana şu an ve ilerleyen senelerde fazlasıyla verecekse aşacağım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.