2000-2500 TL Telefon Önerisi

Bütçe arttırabilirseniz bunu öneririm.

Arttıramazsanız bütçeniz uygun şu telefonlardan birini tercih edebilirsiniz.



 
@XG0KHAN kısaca, eğer bütçenizi artırabilirseniz Realme 7 alabilirsiniz. Maksimum bütçeniz bu ise -yine bir 50 lira fazlası olsa da karşılayacağınızı düşünerek- TCL 10 Plus alabilirsiniz. Bundan aşağıdaki telefonlar ise alınmaya değer cihazlar değil. Bütçeniz tam sınırda ve en uygun telefon da bu.
HDD'de Barracuda, SSD'de James Donkey, telefonda da Xiaomi önerenler hiç bitmeyecekler sanırım :(
 
Redmi 8, Realme 7, Redmi 9 veya Galaxy M.21 o bütçede alınabilir.
Eğer performansa göre alacaksanız AnTuTu sitesinden telefon sıralamasına bakabilirsiniz.

Hocam AnTuTu kadar gereksiz bir uygulama görmedim. Kendim bizzat yaşadım olayı size açıklıyayım. Telefonum sözde 270k AnTuTu puanı alması gerekiyordu. 220k aldı ve hiçbir donma takılma sorunu yaşamadım, Asphalt 9, PUBG Mobile gibi oyunları en yüksek ayarlarda 50-60 FPS oynayabiliyordum. MIUI 12.0.3 güncellemesini yaptım. AnTuTu puanından 250k aldım ama bu seferde aynı oyunlarda 45'i bile zor görüyordum.

AnTuTu bir fikir edinmek için güzel bir kaynak olabilir ancak sadece AnTuTu'ya bakarak telefon almak çok büyük bir saçmalık olur. Telefon sadece performansdan ibaret değil çünkü. En önemli şeylerden birisi tamam ama performansı sadece bir parça belirlemiyor. 720G'ye sahip iki telefonu karşılaştırma fırsatım oldu.

İki telefonda aynı AnTuTu puanını aldı. Oyuna girdiğimizde ise diğer telefon çok güzel yazılımı sayesinde çok rahat bir şekilde 60 FPS alırken (bazen 53'e düşüyordu) benim telefonum MIUI yüzünden 35-42 seviyesindeydi.

(Performans sadece oyun ile ölçülmez biliyorum ama fark belli yani. İkisinin GPU puanıda işlemci puanı da çok yakındı.)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı